a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket.

Nem vagy egyedül, ha nem érzed magad biztonságban otthon. Ezért fontos, hogy otthonát a lehető legbiztonságosabbá tegye, különösen akkor, amikor Ön nincs ott. A videós kaputelefon nagyon hasznos ebben, mivel soha nem látott biztonságot nyújt. A kérdés az: hogyan működik a videós kaputelefon? Mikor érdemes ilyet vásárolni otthonra?

Hogyan működik a videós kaputelefon?

A videós kaputelefon úgy működik, hogy a beléptető gombot megnyomó személy egy beépített kamerán és mikrofonon keresztül élőben kommunikálhat egy bent tartózkodó személlyel. Valójában láthatja őket és beszélhet velük - mindezt anélkül, hogy kinyitná az ajtót vagy a bejárati kaput (ami sebezhetetlenné teszi otthonát a betörők számára).
A videós kaputelefon a telepítést követően extra szintű biztonságot és nyugalmat nyújt a lakástulajdonosok és családjaik számára. Akár munkában van, akár ügyeket intéz, akár nyaral, a tudat, hogy valaki látja és beszélgetni tud azzal, aki az ajtóban áll, nyugodtabbá teszi Önt. Ha tehát extra biztonságra és nyugalomra vágyik, akkor a videós kaputelefon a tökéletes megoldás!


Mikor hasznos a videós kaputelefon?

Valójában minden helyzetben. Képzelje el, hogy Ön nyaral, és valaki több száz kilométerre Öntől csönget be a lakásába vagy házába. Talán egy futár, talán egy szomszéd, aki értesíteni szeretné, hogy csőtörés történt, és be kell jutnia a lakásba. Ahelyett, hogy minden egyes személynek megadná a telefonszámát, egyszerűen használhat egy kaputelefont válsághelyzeti kommunikációs eszközként.

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált az idősek körében. Ez egy biztonságos kommunikációs forma az ajtónál álló személlyel, és lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, kivel van dolga anélkül, hogy ki kellene nyitnia az ajtót! Az idősek számára a videós kaputelefon jelentősen növeli a biztonságérzetet a saját négy fal között.

Nem számít, miért dönt úgy, hogy megvásárolja ezt a berendezést, a Zenwire garantálja Önnek a kiváló minőségű terméket. Meghívjuk Önt az elektronika világába, amely minden bizonnyal tetszeni fog Önnek. A Zenwire.eu egy olyan üzlet, amely a mindennapi életet megkönnyítő megoldásokat kínál a lehető legnagyobb ügyféltámogatással. A legjobb minőségű termékeket és expressz szállítást kínáljuk Önnek, hogy a lehető leghamarabb élvezhesse új berendezését.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl