a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Nem találtunk a megadott kritériumoknak megfelelő terméket.

Olyan megoldást keres, amely szabadságot ad vezetés közben? Elege van abból, hogy a kezében tartja a telefonját? Vagy talán egy telefonhasználatért kiszabott bírság fosztotta meg az illúzióitól? Lehet, hogy Ön is olvassa ezeket a szavakat az autója infotainment rendszerén. Bár ártalmatlannak tűnhet, az Egyesült Államokban a 25 év alattiak körében az autóbalesetek a vezető halálozási okok, és a balesetek csaknem felét a figyelemelterelt vezetés okozza. A legjobb módja, hogy elkerülje ezt a sorsot, ha vásárol egy autós tartót a telefonja számára, hogy ne legyen zavaró a vezetés közben. Ez a tartó segít a telefonba épített navigáció használatában, valamint a kihangosított hívások lebonyolításában is.

Miért jó ötlet az autós telefontartó?

Ennek több oka is van. Először is, az autós tartó fix helyzetben tartja a telefont, így nem kell lenéznie rá, vagy küszködnie vele vezetés közben. Ez különösen fontos, ha telefonját GPS-navigációra használja, vagy ha gyorsan kell válaszolnia egy hívásra. Másodszor, az autós kapaszkodók segíthetnek csökkenteni a balesetek kockázatát, mivel a telefon nem lesz szem előtt, és így nem jut eszébe. Végül pedig az autós tartók általában az autó szellőzőnyílásához vagy műszerfalához rögzíthető tartóval rendelkeznek, így nem kell aggódnia amiatt, hogy vezetés közben hova tegye a telefonját.

Mit kell figyelembe vennie, amikor autós tartót vásárol a telefonjához?
Van néhány dolog, amit figyelembe kell vennie, mielőtt autótartót vásárol. Először is tudnia kell, hogy milyen típusú telefonja van, és hogy kompatibilis-e a megvásárolni kívánt autós tartóval. Egyes autós tartók például okostelefonok számára készültek, míg mások olyan táblagépek, mint például az iPad (forrás) tartására is alkalmasak. Másodszor, győződjön meg róla, hogy az autó műszerfala/szellőzője nem túl kicsi, hogy az autós tartó biztosan beférjen.

Kínálatunkban különböző típusú tartókat talál, de mindegyiknek van egy legfontosabb közös vonása: megbízhatóak. Biztosítjuk, hogy a nálunk vásárolt autós telefontartó páratlan minőségű, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse telefonját az autóban. A telefont tartó bilincsek többszöri áthelyezése vagy gyakori használata nem jelent problémát! Termékeink hosszú évek intenzív használatának is ellenállnak, és ügyfeleink nagyra értékelik őket.

Nézze meg kínálatunkat még ma, és készítsen olyan ajándékot, amely sokáig megmarad Önnek!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl