a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Akkor mikor érdemes érintésmentes hőmérőt vásárolni?
A válasz erre a kérdésre az Ön igényeitől függ. Az érintés nélküli infravörös hőmérők a legpontosabb hőmérőtípusok, mivel érintés nélkül mérik a testhőmérsékletet. A gyermekek számára fájdalommentes és gyors - egy mérés körülbelül 3 másodpercet vesz igénybe! Nem kell hosszú ideig mozdulatlanul állni, ellentétben a hagyományos higanyos vagy alkoholos készülékekkel, amelyek kényelmetlenek lehetnek. Ezért ajánlott gyermekes szülőknek, idős embereknek, akiknek segítségre van szükségük a saját hőmérsékletük mérésében, sportolóknak, akiknek tevékenységei hőstresszhez vezethetnek, mielőtt az állapot nyilvánvalóvá válna, és bárki másnak, aki gyorsan pontos mérést szeretne.

Hogyan működik az infravörös hőmérő?
Az érintésmentes infravörös hőmérők a hőmérsékletet egy tárgy által kibocsátott hőmennyiség érzékelésével mérik. Van egy lencséjük, amely fókuszálja és koncentrálja a sugárzást, amelyet aztán a környezeti sugárzással összevetve mérnek a testhőmérséklet meghatározásához. Az érintőkészülékekkel ellentétben ezek a készülékek olyan kényelmetlen vagy nehéz helyzetekben is használhatók, amikor a gyermeket nem lehet megérinteni - például amikor alszik.

Milyen egyéb előnyei vannak az érintésmentes infravörös hőmérő használatának?
Használhatók tárgyak hőmérsékletének mérésére, ami hasznos lehet főzéskor vagy háziállatok lázának diagnosztizálásakor. Egyes modellek még lézeres mutatóval is rendelkeznek, hogy segítsenek a pontosabb célzásban! Ráadásul a legtöbb hagyományos hőmérőhöz képest, amelyeknek a kezelése némi problémával jár, nagyon kedvező árúak.

Melyik infravörös hőmérőt vegyem meg?
Ez az Ön egyedi igényeitől függ. Az első lépés az érintésmentes és az érintkező eszközök közötti választás, mivel ezek funkciói jelentősen különböznek egymástól. Ha olyan hőmérőt keres, amellyel a tárgyak és az emberek hőmérsékletét is mérheti, akkor széles mérési tartományú hőmérőt szeretne. A Zenwire.eu oldalon megtalálja a legjobb érintésmentes hőmérő készülékeket a piacon!

Hőmérőink minősített orvosi eszközök, amelyeket megbízhatóságuk és hosszú élettartamuk jellemez. Szerezze meg a minőséget, amit mások is irigyelnek, és rendeljen tőlünk egy érintésmentes hőmérőt még ma! Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg kínálatunk többi részét, amely minden bizonnyal pozitívan fogja Önt meglepni. Ha bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl