a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16

Rólunk

A Zenwire egy lengyel márka, amely elektronikai termékek értékesítésére szakosodott. Fő termékkategóriánk az  USB-C adapterek és hubok , valamint a GSM kiegészítők. Portfóliónk folyamatosan bővül, új innovatív termékeket és megoldásokat vezetünk be, hogy igényes ügyfeleink kielégítését szolgáljuk.

Az általunk kínált termékeket mindenekelőtt magas színvonalú kivitelezés jellemzi megfizethető áron. Az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolat nagyon értékes számunkra, ezért a megrendelés minden szakaszában a legmagasabb szintű szolgáltatási minőségre törekszünk.

A Zenwire.eu a hivatalos weboldalunk, ahol közvetlenül vásárolhat Zenwire termékeket . Számíthat a rendelések 24 órán belüli gyors feldolgozására és a hatékony értékesítés utáni szolgáltatásra. A tranzakció minden szakaszában a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk.

Ha kérdése van, mindig szívesen adunk tanácsot és segítünk! :)

Nyitottak vagyunk más gazdasági társaságokkal való együttműködésre. Ha szeretné értékesíteni termékeinket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Vonzó árakat és támogatást kínálunk.

Szívesen dolgozunk együtt újságírókkal, bloggerekkel, Youtuberekkel és a technológiai iparág influencereivel! Ha van saját médiád, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, mutasd be a profilodat és közösen kitalálunk egy ötletet, hogyan támogassuk egymást :).

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl