a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16

DOKKOLÓÁLLOMÁS USB-C 19in1 2x HDMI 4K+ Display Port 4k/ Gigabit Ethernet 1000 MBps RJ-45/ 3x USB 3.0 + 2x USB 2.0/ 4x USB-C/ 3x mini Jack/ micro SD és TF Macbook M1 M2 Zenwire HC47-hez

Elérhetőség: Siessetek! Utolsó darabok elérhető!
Megjelent: Szállítás 2-5 munkanapon belül
Szállítás: Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 70 367,59 Ft 70367.59
Mennyiségek db.
 • Vásároljon és kapjon 750 mutasd meg a TÁRSADALOM.
 • Cserélje be őket termékekre és a jövőbeli vásárlásokra vonatkozó kedvezményekre. [?]
product-return

Zökkenőmentes visszatérés a német ponthoz

box-orange

Szállítás 2-5 munkanapon belül [?]

star

Vásároljon bizalommal. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

express-delivery

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

A visszaküldési idő legfeljebb 14 nap

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés

Termékértékelés
Beszállító: Zenwire
Termékkód/SKU: 1212333

Leírás

DOKKOLÓÁLLOMÁS 19 AZ 1-BEN M1 M2 ZENWIRE HDMI 4K USB-C PD PORTOKKAL: 2X HDMI 4K@30HZ, DP 4K@30HZ, 3X USB 3.0, 2X USB 2.0, 3X USB-C ADATÁTVITEL. SD ÉS MICRO SD (MAX. 2 TB), MINI JACK, MIKROFON, FEJHALLGATÓ, GIGABIT ETHERNET RJ-45 1000 MBPS, TÁPEGYSÉG 60W 24V 4A GYORSTÖLTÉS

✅ Újdonság a piacon az igényes felhasználók számára. A mindennapi használathoz szükséges összes legfejlettebb technológia egy ügyes blokkban található!

MIÉRT VÁLASSZA EZT A ZENWIRE ADAPTERT?

 • A HDMI-szabvány támogatása lehetővé teszi a kép 2x 4K@30Hz-es megjelenítését, visszafelé kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal.
 • A DisplayPort szabvány támogatása lehetővé teszi a 4K@30Hz-es képek megjelenítését, és visszafelé kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal.
 • Egyszerre három monitor csatlakoztatásának lehetősége maximum 4K 30Hz felbontásban, az összes monitor egyidejűleg. Monitorelrendezés 2x HDMI + 1 Display Port.
 • USB-C 100 W adatátviteli port Alt mód támogatással Display Porttal –  a dokkoló és a számítógép csatlakoztatására szolgál. A megfelelő kábelt mellékeljük.
 • Power Delivery 60 24V 4AFast Charge tápcsatlakozó - lehetővé teszi a MacBook gyors töltését és a hub egyidejű használatát, valamint további tápellátást biztosít, például külső meghajtókhoz és egyéb perifériákhoz, biztosítva az adapter stabil működését,
 • Gigabit Ethernet RJ-45 1000 Mbps - gyors adatátvitelt biztosít akár 1000 Mbps sebességgel. Az Ethernet porton LED-ek találhatók , amelyek az adatcsomagok megfelelő csatlakozásáról és továbbításáról tájékoztatnak.
 • 3x USB 3.0 – 5 Gbps, akár 10x gyorsabb adatátvitel, mint az USB 2.0
 • 2x USB 2.0
 • 3x USB-C 5Gbps adatátvitel,
 • SD és micro SD kártyák támogatása 2 TB-ig
 • 3,5 mm-es hang, négyszegmenses fejhallgató és háromszegmenses audio/mikrofon felosztás támogatása
 • Kiváló minőségű anyagok. Alumínium ház hűtőnyílásokkal.
 • Kompatibilis Macbook M1 és M2, Windows, Linux és sok más rendszerrel!

Kiváló minőségű 19 az 1-ben dokkolóállomás a ZENWIRE-től, minden szükséges port támogatásával. Az adapter Apple Macbook M1 és M2 eszközökkel, valamint Windows, Android rendszerrel is működik. A legújabb modell, a legfejlettebb verzió.

A ZENWIRE 19W1 DOKKOK A KÖVETKEZŐ CSATLAKOZÓKKAL RENDELKEZIK:

 1. ✅ 2X HDMI 4K@ 30Hz és egyéb alacsonyabb felbontások támogatása,
 2. ✅ DisplayPort DP 4K@30Hz és egyéb alacsonyabb felbontások támogatása
 3. ✅ USB-C Power Delivery 3.0 100 W támogatással - csatlakoztassa a készülék USB-C kábelét ehhez az aljzathoz, hogy a dokkolóállomást laptophoz vagy számítógéphez csatlakoztassa, és biztosítsa az összes szükséges adat átvitelét.
 4. ✅ 3x USB-C adatátvitel 5 Gbps
 5. ✅ Micro SD vagy TF kártyaolvasó - akár 2 TB-os kártyákat is olvas
 6. ✅  SD kártyaolvasó  - 2TB kártyát olvas.
 7. ✅ RJ-45  Gigabit Ethernet 1000 Mbps - biztosítsa magát rendkívül gyors internetes kapcsolattal, és használja azt késedelem, késés vagy WiFi megszakítás nélkül. A porton LED-ek tájékoztatnak a megfelelő csatlakozásról és adatátvitelről.
 8. ✅ 3x USB 3.0 – 10x gyorsabb  , mint az USB 2.0 .
 9. ✅ 3x Mini Jack (kombó, fejhallgató, mikrofon) - ehhez a csatlakozóhoz csatlakoztassa mikrofonos fejhallgatóját vagy hangszóróit.
 10. ✅ DC 24V tápcsatlakozó –  biztosítja a dokkolóállomás optimális működéséhez szükséges tápellátást.

Egyszerre két monitort csatlakoztathat a HDMI-hez és egyet a Display Porthoz, és mindhárom monitort maximum 4K@30Hz felbontással használhatja.

Az adapter mindkét USB típusú C porttal és Thunderbolt 3.0-val ellátott eszközzel működik.

A 19IN1 ZENWIRE DOKKOLÓÁLLOMÁS JELLEMZŐI:

 • ✅ Támogatás a legújabb technológiákhoz – olyan adaptert használjon, amely támogatja a legújabb csatlakozószabványokat, mint például: HDMI 4K 30Hz, gigabit Ethernet 1000 Mbps, Display Port 4K 30 Hz, Power Delivery 60W 24V 4A, USB-C adatátvitel stb.
 • ✅ Plug & Play –  az adapterhez nincs szükség illesztőprogramok telepítésére. A célhoz való csatlakozás után azonnal működik
 • ✅ Akár három monitor egyidejű csatlakoztatása - 2 x HDMI, 1 x Display Port. Mindegyik képes egyszerre 4K 30 Hz-en megjeleníteni a képet.
 • ✅ Sokoldalúság – működik Apple Mac OS, valamint Windows és Android rendszerű eszközökön anélkül, hogy a szoftvert módosítani kellene és további illesztőprogramokat kellene telepíteni. Kompatibilis a Macbook M1 és M2 és más számítógépekkel.
 • ✅ Kényelmes - az adapter gumi csúszásmentes talppal rendelkezik, aminek köszönhetően stabilan áll az asztalon.
 • ✅ Biztonság –  az adapter megfelel a CE és ROHS szabványoknak, így biztonságos az Ön és a környezet számára.
 • ✅ Modern Chip - a beépített VM5310\VL817\GL3224\RT8153B chip biztosítja a stabil működést és védi a készülék túlmelegedését.

KOMPATIBILITÁS ESZKÖZÖKKEL:

 • ✅Apple  MacBook 12 (2015-2023), Pro 13, Pro 15 (2016-2023), Macbook Air (2018-2023), Macbook Pro 16 (2021-2023), iPad Pro USB C csatlakozóval, processzoros Macbookokkal kompatibilis M1 és M2 processzorokkal
 • ✅Asus  ZenBook 3, UX410
 • ✅ Dell  XPS 13, 15
 • ✅HP  Spectre 13, Spectre X360, Envy 13, Envy X360, HP Omen, HP x2
 • ✅Microsoft  Surface Book 2, Surface Go, Surface GO 2, Surface Pro 7, Surface Laptop 3 és újabb verziók.
 • ✅Lenovo  X1 Carbon, Yoga 720, 900, 920
 • ✅Huawei   laptopok: MateBook E, X, X Pro. Okostelefonok: P20, P20 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, P30, P30 Pro  - a Huawei Easy Projection funkcióval működik
 • ✅ LG:  Gram 13, Gram 14, Gram 15, Gram 17
 • ✅Samsung  Galaxy S8, S8+, S9, S9+, Note 8, Note 9, Note 10, Note 20, Note 20+, Note 20 Ultra S10, S10+, S10e, S20, S20+, S20 Ultra, S21, S21+, S21 Ultra, S20 Fe, Tab S2, Tab S3, Tab S4, Tab S5, Tab S5e, Tab S6 - működik a Samsung DEX-szel

És sok más eszköz, amely USB C-porttal rendelkezik, és támogatja a Display Port vagy a Thunderbolt 3.0 vagy a Thunderbolt 4.0-t.

KOMPATIBILITÁS RENDSZEREKKEL:

 • ✅ Windows 11, 10, 8, 7
 • ✅ Apple Mac OS
 • ✅Linux
 • ✅ Android
 • ✅iPad Pro IOS  (csak USB-C modellek)

Az adapter USB-C porttal rendelkező okostelefonokkal és táblagépekkel is működhet.

CSATLAKOZTASSA A MONITORT, ÉS ÚGY HASZNÁLJA, AHOGY JÓL ÉRZI MAGÁT

A Zenwire adapter számos együttműködési módot támogat a képet továbbító eszközökkel, többek között:

 1. ✅Tükör mód – laptop képernyőjének másolása külső eszközön.
 2. ✅ Kibővített mód – külső képernyő használata kiegészítő asztalként, amelyen további tartalmak helyezhetők el.

A HDMI-porthoz és a Display Porthoz való adapter támogatja a 4K 30 Hz-es felbontást, visszafelé kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal.

Használja eszközeit hatékonyabban ezzel a funkcióval.

HOGYAN HASZNÁLHAT EGYSZERRE TÖBB MONITORT WINDOWS ÉS MAC OS RENDSZERBEN?

Az operációs rendszertől függően többféleképpen is csatlakoztathat egyszerre három monitort. Bármilyen helyzetben akár 4K 30 Hz az összes monitor egyszerre.

A legfontosabb különbség a MAC OS és a Windows között az Extend mód, amikor több monitort használunk egyszerre. Windows rendszerben az egyes monitorokon más-más tartalmat jeleníthet meg, de Mac OS rendszerben ez nem lehetséges. Pontosabban, Mac Os rendszeren, különösen M1 és M2 processzorokkal, ugyanazt a tartalmat jelenítheti meg minden monitoron, beleértve a laptopot, vagy más tartalmat a laptopon, és ugyanazt a többi monitoron.

Ha több monitort szeretne egyszerre használni Extend módban, mindegyiken külön tartalommal Mac OS rendszeren, vásároljon egy Zenwire adaptert , amely támogatja a Display Link technológiát.

A DOKKOLÓÁLLOMÁS KIEGÉSZÍTŐ TÁPEGYSÉGE BIZTOSÍTJA A SZÜKSÉGES TELJESÍTMÉNYT ÉS A HASZNÁLAT STABILITÁSÁT, ÉS NÖVELI KÉPESSÉGEIT.

A dokkolóállomáshoz mellékelt kiegészítő tápegységnek köszönhetően lényegesen nagyobb stabilitást érhet el az adapter működésében a számítógéppel, és további lehetőségeket nyerhet.

A TÁPEGYSÉGNEK KÖSZÖNHETŐEN TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET KAP:

 • extra energiát biztosít a dokkolóállomásokhoz csatlakoztatott tartozékok számára. Ennek köszönhetően stabilan és megfelelő körülmények között fognak működni. Használjon lemezeket, flash meghajtókat, CD-meghajtókat és egyebeket felesleges problémák nélkül,
 • Egyszerre használhatja a dokkoló állomást, és töltheti Macbookját vagy laptopját.
 • Nem kell minden alkalommal lehajolnia és tornáznia, amikor a laptoptöltőt a konnektorba szeretné csatlakoztatni. Nincs más dolgod, mint csatlakoztatni az állomást a számítógépedhez, és az asztalon minden készen áll a munkára, és a laptopod is elkezdődik a töltés!
 • Változtassa laptopját asztali számítógéppé! Ha laptopját a dokkolóhoz csatlakoztatja, lecsukhatja a fedelét, és ugyanúgy dolgozhat külső monitorokon, mint egy asztali számítógépen*

*A Windows/Mac OS beállításainál az energiaellátási beállításoknál kapcsolja ki a laptop alvó állapotát a fedél lecsukásakor, hogy lehetővé tegye az ilyen használatot.

ALUMÍNIUM, TARTÓS ÉS RENDEZETT HÁZ, JOBB HŰTÉS.

A Zenwire adapter speciálisan kialakított házának köszönhetően kompakt, strapabíró, jól néz ki és akár 19 port egyidejű használatát teszi lehetővé! A dokkoló állomás oldalán számos szellőzőnyílás található, amelyek javítják a dokkoló hűtését, aminek köszönhetően a HUB még jobban és gyorsabban működik!

LÉPJ BE AZ AUDIO VILÁGÁBA A MINI ALJZAT PORTJÁVAL

Az adapter mini Jack csatlakozókkal rendelkezik  , ami azt jelenti, hogy csatlakoztathatja többek között:

 • ✅Mikrofon
 • ✅ Hangszórók
 • ✅ Fejhallgató mikrofonnal
 • ✅ és mások

A ZENWIRE 19IN1 ADAPTERREL A KÖVETKEZŐKET KAPJA:

 • ✅ Zenwire 19in1 adapter
 • ✅ Ízléses csomagolás - remek ajándékötlet!
 • ✅ DC 24V 60W 4A Power Delivery dokkoló adapter szabvány európai csatlakozóval,
 • ✅ USB-C – USB-C 100 W-os kábel számítógép/laptop csatlakoztatásához levehető dokkoló állomással és 80 cm hosszú alumínium végekkel,
 • ✅  Használati útmutató.

RENDKÍVÜL KOMPAKT KIALAKÍTÁS:

 • Méretek: 135x135x37 mm (milliméter)
 • Súly: 600g (gramm)
 • Szín: ezüst
 • Portok száma : 19

Szállítási költségek Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket

Szállítási státusz:
Szettben olcsóbban!
magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl