a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16

Projektor Projektor Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2,4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h

Elérhetőség: Nagy raktárkészleten ! Rendeljen még ma !
Megjelent: Szállítás 2-5 munkanapon belül
Szállítás: Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 75 725,24 Ft 75725.24
Mennyiségek db.
 • Vásároljon és kapjon 770 mutasd meg a TÁRSADALOM.
 • Cserélje be őket termékekre és a jövőbeli vásárlásokra vonatkozó kedvezményekre. [?]
product-return

Zökkenőmentes visszatérés a német ponthoz

box-orange

Szállítás 2-5 munkanapon belül [?]

star

Vásároljon bizalommal. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

express-delivery

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

A visszaküldési idő legfeljebb 14 nap

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés

Termékértékelés
Beszállító: Zenwire
Termékkód/SKU: 3215789

Leírás

Zenwire e520h 4K Full HD 1080p LED projektor Android 9.0 rendszerrel, WiFi 2.4/5 Ghz Miracast és Airplay támogatással, Bluetooth 5.0, fényerő 9000 lm 2000:1 36-200 hüvelyk

Rendkívül fejlett Zenwire e520h projektor Android 9.0-val, WiFi-vel, Bluetooth- szal a csúcsminőségű vizuális és hangzási élményért. Készítse el saját házimoziját, és élvezze minden nap. Nézzen filmeket, játsszon zenét, játsszon és bármit, amit csak akar, kiváló minőségben a nagy képernyőn. A kivetítő Android 9.0, WiFi és Bluetooth, natív Full HD, fényerő 9000lm / 300 ansi, kontraszt 2000:1, képernyőméret akár 200 hüvelyk.

✅ ZENWIRE E520H PROJEKTOR. A LEGFONTOSABB JELLEMZŐK:

FUNKCIÓK:

 • Android 9.0 SMART TV rendszer – használhatja kedvenc alkalmazásait, mint például a Youtube, a Netflix, az HBO, a Spotify, a Google Chrome böngésző és egyebek közvetlenül a kivetítőn anélkül, hogy további eszközökre lenne szüksége. Változtassa kivetítőjét korlátok nélkül igazi SMART eszközzé. A beépített Android 9.0-nak köszönhetően élvezheti az alkalmazás zökkenőmentes és kényelmes működését.
 • Beépített 2,4/5 GHz-es WiFi Miracast és Airplay támogatással   – nézzen filmeket okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről anélkül, hogy vezeték nélkül csatlakoztatná a kivetítőt kábelekkel. Apple IOS, Android és Windows operációs rendszerrel is működik. A WiFi 5 GHZ támogatása jelentősen javítja a jel minőségét és stabilitását.
 • Bluetooth 5.0 – lehetővé teszi audiorendszerek, például hangszórók, soundbarok vagy fejhallgatók vezeték nélküli csatlakoztatását.
 • És egyebek:  beépített légszűrő, 23 nyelv támogatása, köztük lengyel, angol stb., beépített szórókeret, állítható képparaméterek és -méret (ZOOM) és megjelenítési szöge, trapézkorrekció
 • Vásároljon közvetlenül a Zenwire gyártójától.

KÉP ÉS CSATLAKOZÓK:

 • Natív felbontás: 1920x1080p valódi Full HD 4K felbontású fájlok lejátszásának és streamelésének lehetőségével,
 • Fényerő:  9000 lm (300 ansi) - élvezze a kivételesen tiszta és világos képet egy elsötétített szobában és még gyenge fényviszonyok között is.
 • Lámpa:  95 W, 9000 lm (300 ansi), élettartama körülbelül 30 000 óra,
 • Kontraszt: 2000:1 - kivételesen precíz színvisszaadás és mély fekete szín,
 • Bluetooth 5.0 – vezeték nélkül játssza le a hangot a külső hangszórókon,
 • Csatlakozók: 2x HDMI, mini Jack, USB, AV, micro SD / TF kártyaolvasó
 • Képméret:  36-200 hüvelyk,
 • Vetítési távolság: 1,2-6 m (méter),
 • Keystone 4D kép trapéztorzítás korrekció - A fókusz és a kép dőlésszögének egyszerű állítása a gomb segítségével, ezen kívül a képmegjelenítési szög is beállítható úgy, hogy a projektor akár oldalt is a falhoz tudjon állni és továbbra is helyesen jelenítse meg a képet, A projektor trapéztorzítás automatikus korrekcióval is  rendelkezik, amely lehetővé teszi az automatikus képbeállítást.
 • Beépített 5W-os hangszóró,
 • Tartalma:  Tápegység, távirányító, HDMI kábel, Jack kábel és Cinch minijack (3,5 mm) - 3x RCA (cinch), beépített állvány a projektor ferdén történő elhelyezéséhez, Használati útmutató, ízléses csomagolás,
 • Állványra, falra vagy állványra szerelhető, a projektor beépített karral érkezik

✅ Zenwire e520h projektor. SMART projektor Android 9.0 támogatással.

 • A Zenwire e520h projektor beépített Android 9.0- val érkezik . Ennek köszönhetően az okostévéken is elérhető összes népszerű alkalmazást, például Netlixet, HBO MAX-ot, Amazon Prime-ot, Disney+-t, Youtube-ot, Google Chrome-ot, Spotify-t és még sok mást használhatsz közvetlenül a kivetítőn anélkül, hogy további eszközökre lenne szükséged.
 • Csak csatlakozzon a WiFi-hez, és teljes hozzáférést kap az Android 9.0 funkcióihoz.
 • Az Android 9.0 rendszert a működés nagy simasága és stabilitása jellemzi.
 • A projektor 8 GB ROM és 1 GB RAM beépített memóriával rendelkezik, ami erősíti a működés stabilitását és lehetővé teszi fájlok rögzítését is.
 • Az Android 9.0 rendszer hozzáféréssel rendelkezik az App Store-hoz, így bármilyen alkalmazást letölthet, amire szüksége van.
 • A projektor számos nyelvi verziót támogat, beleértve a lengyelt, az angolt és sok mást.

✅ SZABADULJON MEG A KORLÁTOKTÓL A BEÉPÍTETT 2,4/5 GHZ-ES WI-FI-VEL, MIRACAST ÉS AIRPLAY TÁMOGATÁSSAL. NÉZZE MEG A KÉPET A PROJEKTORRÓL VEZETÉK NÉLKÜL.

Játsszon filmeket, fényképeket, Power Point prezentációkat, játszhat vezeték nélkül gubancok nélkül a beépített WiFi-nek, valamint az AirPlay és a Miracast támogatásának köszönhetően. A projektor támogatja a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi-t.

WiFi kompatibilis rendszerekkel:

 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Windows 7, 8, 8.1, 10, 11

Bármilyen Android vagy IOS táblagéppel és Windows laptopokkal működik vezeték nélküli videó streameléssel.

A 2,4/5 Ghz-es WiFi támogatása növeli a jel stabilitását és megbízhatóságát a kép telefonról történő átvitelekor.

✅ KIVÉTELES KÉPÉLESSÉG A NATÍV FULL HD 1920X1080P ÉS 4K LEJÁTSZÁS TÁMOGATÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN.

A projektor natív felbontása Full HD 1920x1080p, ami azt jelenti, hogy rendkívül nagy felbontásban nézheti meg rajta a multimédiát. Ennek eredményeként a videók tisztaak és élesek, a kép pedig gyönyörű. A 9000 lm-es (300 ansi) erős fényerővel és a 2000 :1 kontrasztaránnyal kombinálva a vizuális élmény rendkívül magas szintű, és árkategóriájában vezető szerepet tölt be. A kivetítő a 4K tartalmat is gond nélkül lejátssza. A vetített kép akár 200 hüvelyk átmérőjű is lehet , így egy hatalmas vászonnal rendelkező mozi élményét nyújthatja magának.

Ez teszi a Zenwire e520h-t kiváló választássá a következőkhöz:

 • mindennapi használat,
 • Nagy felbontású filmek nézéséhez
 • játszani,
 • Zenei videók megtekintéséhez,
 • A bemutató megtekintéséhez,
 • Tartalom lejátszásához telefonról, laptopról vagy táblagépről,
 • TV csereként - hatalmas képernyő akár 300 hüvelykig
 • SMART TV-ként – elérheti a Netflixet, az HBO MAX-ot, a Youtube-ot, az Amazon Prime-ot, a Disney+-t, a Spotify-t, a Google Chrome böngészőt és még sok mást (az alkalmazásokat az App Store-ból lehet letölteni).

✅ LÉPJEN BE AZ AUDIO VILÁGÁBA. DÖNTSE EL, HOGYAN SZERETNÉ LEJÁTSZANI A HANGOT. BEÉPÍTETT 5W-OS HANGSZÓRÓ.

A Zenwire e520h projektor beépített 5 W-os hangszóróval rendelkezik. . Élvezze a hangminőséget úgy, hogy a hangot közvetlenül a projektorból játssza le anélkül, hogy további hangszórókat kellene csatlakoztatnia.

A Bluetooth 5.0 támogatása  lehetővé teszi a hang vezeték nélküli lejátszását, a beépített mini jack port pedig lehetővé teszi, hogy audioberendezéseket közvetlenül a projektorhoz csatlakoztasson.

Ezenkívül a hangot számos más módon is lejátszhatja, amelyek kényelmesek az Ön számára:

 • Hang lejátszása közvetlenül a hangszórókból a projektorból,
 • Hang lejátszása vezetékes fejhallgatóval mini jack csatlakozón keresztül,
 • Lejátszás a mini jack aljzathoz csatlakoztatott hangszórókról,
 • Játssz a Bluetooth 5.0-n keresztül vezeték nélkül csatlakoztatott hangszórókon.

✅ Sokoldalú alkalmazások

A mennyezeti  konzolra  vagy állványra csavaros rögzítés lehetővé teszi a projektor használati helyének szabad alakítását, maximalizálva otthoni és irodai lehetőségeit. Ezenkívül állványra is helyezheti.

A kivetítő beépített mini karral rendelkezik a helyzet beállításához, ha sík felületen használja. Ez lehetővé teszi, hogy a projektort körülbelül 4 cm-re emelje fel a talajtól . Ez még több sokoldalúságot biztosít.

AKASSZA FEL A PROJEKTORT FEJJEL LEFELÉ A MENNYEZETRE. 360. FUNKCIÓ.

A projektor 360-os képmegjelenítési funkcióval rendelkezik, így állítható a kép szöge és szabadon elforgatható 90 fokkal. Ilyen módon például a projektort fejjel lefelé szerelheti a mennyezetre, és az Ön számára kényelmes módon vetítheti ki a képet. Ebben a projektorban digitálisan is beállíthatja a képmegjelenítési szöget úgy, hogy akár oldalt is a falhoz tudjon állni, és továbbra is egyenesen előre vetítse a képet (4D trapézkorrekció). A kivetítő képes automatikusan beállítani ezt a funkciót, ha engedélyezi az automatikus képjavítást az opciókban.

✅ EGYSZERŰSÉG ÉS FUNKCIONALITÁS. ZENWIRE E520HANDROID WIFI BLUETOOTH PROJEKTOR DIAGRAMJA:

 1. projektor lámpa,
 2. IR vevő távirányítóhoz,
 3. fizikai funkciógombok,
 4. tápegység aljzat,
 5. USB csatlakozó,
 6. 2x HDMI aljzat
 7. AV aljzat,
 8. 3,5 mm-es mini jack audio csatlakozó
 9. SD/TF kártyaolvasó
 10. IR vevő távirányítóhoz,

Ezenkívül a projektor beépített légszűrővel is rendelkezik , amely megakadályozza, hogy túlzott mennyiségű szennyeződés kerüljön be a környezetből. Ez növeli az élettartamát és javítja a képminőséget, mivel nem kerül szennyeződés a lámpába. A szűrőt saját maga is megtisztíthatja.

A kivetítőhöz bármilyen operációs rendszerű eszközt csatlakoztathat, például Windows, Apple IOS, Mac OS, Linux, Android stb.

Tartalma: e520h projektor, tápegység, távirányító (2x AAA elem nem tartozék - aukcióinkon megvásárolható ), 1 méteres HDMI kábel, Jack és Cinch minijack kábel (3,5 mm) - 3x RCA (cinch), állvány a projektor elhelyezéséhez ferde, használati útmutató, ízléses csomagolás,

A projektort a távirányítóval vagy a házba épített fizikai gombokkal vezérelheti . Vezeték nélküli egér és billentyűzet szettet is csatlakoztathat hozzá , és igazi SMART V eszközzé varázsolhat. Aukcióinkon megvásárolhatja a megfelelő egér és billentyűzet készletet.

✅ RENDKÍVÜL HOSSZÚ, 30 000 ÓRÁS LÁMPAÉLETTARTAM.

A projektorban lévő lámpa akár  30 000 órát is bír,  ami körülbelül  3,5 év  folyamatos, megszakítás nélküli nézegetést jelent.

Feltételezve, hogy napi 6 órát használja a projektort, a lámpa akár 12 évig is használható lesz.

✅ HATÉKONY HŰTŐRENDSZER ÉS BEÉPÍTETT LÉGSZŰRŐ.

A Zenwire e520h projektor csendes és rendkívül hatékony hűtőrendszert használ. A beépített légszűrő emellett védi a lámpát, és hosszabb élettartamot és jobb képminőséget biztosít. Megvédi a projektort a portól. Könnyen eltávolíthatja és saját maga is megtisztíthatja.

✅ IDŐTLEN DIZÁJN, AMELY BÁRMILYEN HELYISÉGBE ILLESZKEDIK.

A ház kiváló minőségű matt ABS műanyagból készült. Az átgondolt dizájn és a fehér szín bármilyen stílusban és helyiségben gyönyörűvé varázsolja a készüléket. A projektor nem csak kiváló minőségű audiovizuális élményt nyújt, hanem otthoni dekorációként is kiválóan használható.

✅ Ismerje meg a teljes Zenwire e520h projektort. Műszaki adatok:

 • Lámpa fényereje: 9000 lumen (300 ansi)
 • Kontrasztarány: 2000:1
 • Képarány:  16:9, 4:3
 • Natív felbontás: 1920x1080p, maximális fájllejátszás támogatással 4K-ig
 • Lámpa: teljesítmény 95W, élettartam: 30.000 h
 • Beállítás:  4D trapéztorzítás korrekció +/-15 fok + digitális függőleges és vízszintes korrekció, fókuszbeállítás gombbal, digitális képszög beállítás, automatikus trapézkorrekció
 • Állványra, valamint falra és mennyezetre rögzíthető csavarokkal, állítható kar 4 cm-ig a talajtól,
 • Választható projektor nyelv. 23 nyelv támogatása, köztük lengyel, angol és sok más,
 • Csatlakozás: Wi-Fi 2,4/5 GHz, Bluetooth 5.0
 • Beépített hangszóró:  5W,
 • Képméret: 36-200 hüvelyk
 • Vetítési távolság: 1,2-6m
 • Munka hangereje: 30-35 dB
 • Csatlakozók: 2x HDMI, mini Jack, USB, AV, SD/TF kártyaolvasó
 • Méretei: 23x18,5x10,5 cm
 • Súly: 1,2 kg
 • Szín: fehér, fekete díszítéssel

✅ EGY PROJEKTOR, SOK FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉG. ZENWIRE E520H.

Döntse el, hogyan szeretné használni Zenwire e520h készülékét. Többek között a következőket teheti:

 • A beépített Android rendszernek köszönhetően a kivetítőn nézhetsz filmeket a Netflix, Youtube, HBO MAX, Amazon Prime és más streaming platformokról, vagy használhatsz webböngészőt vagy hallgathatsz zenét, például a Spotify-ról.
 • Nézz filmeket kiváló minőségben felirattal,
 • Hadd játsszanak a gyerekek rajta mesét,
 • Játsszon játékokat konzolról vagy telefonról,
 • Használja a szabadban, sötét helyen,
 • Prezentáció lejátszása rajta, például Power Point,
 • Használja találkozókon és tanuláshoz,
 • nézd meg a meccset
 • Hang lejátszása vezeték nélkül a projektorról,
 • Játssz multimédiát vezeték nélkül a 2,4/5 GHz-es WiFi használatával, Miracast és Airplay támogatással.
 • És sokan mások. Minden a kreativitásodon múlik :).

✅ ÁLLÍTSA BE A KÉPERNYŐ MÉRETÉT IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN.

A Zoom funkciónak köszönhetően csökkentheti a képet, ha túl nagynak találja az 50-100%-os tartományban.

✅ NAGY LEHETŐSÉG A PROJEKTOR BEÁLLÍTÁSÁRA ÉS ELHELYEZÉSÉRE.

A Keystone 4D beállítás támogatásával számos síkban beállíthatja a kép helyzetét.

A digitális trapéztorzítás-korrekció lehetővé teszi a megjelenített kép szögeinek beállítását és optimális hozzáigazítását a felülethez. A Keystone automatikus korrekciós funkciónak köszönhetően a projektor automatikusan képes kiválasztani a javasolt szögparamétereket. Ön eldöntheti, hogy saját maga szeretné-e beállítani a képet, vagy inkább a kivetítő automatikusan elvégzi.

Ráadásul a rendszerbeállításokban a kép dőlésszögét is beállíthatjuk, így a képet úgy állíthatjuk be, hogy a kivetítő akár ferdén is álljon a falhoz, és a kép továbbra is egyenesen a falon jelenik meg, feleslegesen. eltérések és torzulások.

A gumipárnák jelentősen javítják a kivetítő stabilitását, ha sík felületen áll.

✅ INTUITÍV KÉPBEÁLLÍTÁS AUTOMATIKUS TRAPÉZKORREKCIÓVAL.

Az e520h projektor beépített funkcióval rendelkezik a vetítővászon helyzetének automatikus beállításához, ami nagyban megkönnyíti a beállítását. Ennek köszönhetően a projektor automatikusan optimálisan jeleníti meg a képet a falon, hogy az jól be legyen állítva és jól látható legyen a rajta megjelenített tartalom.

Az opció használatának megkezdéséhez engedélyezze a kivetítő beállításainál. Ki is kapcsolhatja, ha inkább manuálisan szeretné beállítani a képet.

✅ ÖSSZEFOGLALÓ. MIÉRT ÉRDEMES ZENWIRE E520H-T VÁSÁROLNI?

 • Fejlett projektor kiemelkedően magas képparaméterekkel: 9000 lm (300 ansi) fényerő, 2000:1 kontrasztarány, Full HD 1920x1080p natív felbontás 4K támogatással kategóriájában vezető szerepet tölt be,
 • Rendkívül gazdag csatlakozási lehetőségek: a Wifi 2,4 / 5 GHz, valamint a Miracast és az Airplay támogatása lehetővé teszi a videó és hang lejátszását, például telefonról, táblagépről vagy laptopról vezeték nélkül. A Bluetooth 5.0  lehetővé teszi hangszórók, soundbar vagy fejhallgató vezeték nélküli csatlakoztatását,
 • Kivetítő Android 9.0 rendszerrel – használja az összes kedvenc alkalmazását, mint a Smart TV-ben anélkül, hogy további eszközöket kellene használnia, mint például a Netflix, HBO MAX, Amazon Prime, Disney+, Spotify, Youtube és még sok más,
 • Hatalmas, akár 200 hüvelykes kép a ZOOM funkcióval lehetővé teszi, hogy a képet az Ön igényei szerint állítsa be.
 • Remek képbeállítási lehetőségek. A projektor akár oldalra is állhat a falhoz, és a megfelelő beállításokkal továbbra is egyenes képet jeleníthet meg, az automatikus trapéztorzítási korrekció képes automatikusan kiválasztani a megjelenített kép megfelelő szögét,
 • A beépített kivehető légszűrő véd a szennyeződéstől a projektor optikájába, ami megnöveli a készülék élettartamát és védi a külső tényezőktől,
 • A beépített gém, a gumibetétek biztosítják a munka stabilitását és széles beállítási lehetőséget,
 • A projektor kompakt méretei lehetővé teszik, hogy bárhová magával viheti,
 • Zenwire márkájú termék.

Röviden: ez egy fejlett kivetítő kivételes ár/teljesítmény aránnyal azoknak a felhasználóknak, akik magas képminőséget várnak el. A piacon kapható legtöbb legmodernebb technológia támogatásának köszönhetően különféle körülmények között kielégíti az igényeket. A nagyszerű csatlakozási lehetőségek garantálják, hogy nem fog csalódni, és semmiről sem marad le. Az Android TV támogatásával minden kedvenc multimédiához hozzáférhet anélkül, hogy külső berendezést kellene csatlakoztatnia. A kompakt méretek biztosítják a mobilitást.

Szállítási költségek Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket

Szállítási státusz:
Szettben olcsóbban!
magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl