a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16

USB-C 16 az 1-ben Display Link dokkoló állomás 2x HDMI 4K + 2x Display Port 4K / 3x USB 3.0 gen2 / 2x USB-C gen2 / micro SD TF / 2x mini Jack / Gigabit Ethernet RJ-45 1000 Mbps tápellátás Macbook M1 M2 Windowshoz Zenwire DS932

Elérhetőség: Elérhetőség hiánya
Ár: 116 663,89 Ft 116663.89
Mennyiségek db.
 • Vásároljon és kapjon 1 250 mutasd meg a TÁRSADALOM.
 • Cserélje be őket termékekre és a jövőbeli vásárlásokra vonatkozó kedvezményekre. [?]
product-return

Zökkenőmentes visszatérés a német ponthoz

box-orange

Szállítás 2-5 munkanapon belül [?]

star

Vásároljon bizalommal. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

express-delivery

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

A visszaküldési idő legfeljebb 14 nap

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés

Termékértékelés
Beszállító: Zenwire
Termékkód/SKU: 9090900

Leírás

DOKKOLÓÁLLOMÁS DISPLAY LINK HUB USB-C ADAPTER 16W1 ZENWIRE PORTOKKAL: 2X HDMI 4K@60HZ ÉS 2X DISPLAY PORT 5K@60HZ, 2X USB 3.0 + 3X USB 3.1, SD ÉS MICRO SD (MAX. 2 TB), MINI ÉS MINI ALJZAT (FEJHALLGATÓ) MIKROFON), GIGABIT ETHERNET RJ-45 1000 MBPS, USB-C ADATÁTVITEL, USB-C TÁPELLÁTÁS 60 W GYORSTÖLTÉS

✅ Belefáradt, hogy olyan USB-C hubot keresel Macbookodhoz, amely kompatibilis az M1 / M2 processzorral, és több HDMI-monitort támogat kiterjesztési és tükrözési módban? Van megoldásunk az Ön számára. Zenwire Display Link dokkoló állomás.

 • A Display Link szabvány támogatása, akár három monitor egyidejű munkavégzése - a dokkoló egy beépített kiegészítő chippel rendelkezik, amely a Display Link szoftver telepítése után lehetővé teszi több további monitor használatát az Extendben Mód vagy Tükör mód, még Macbook M1 és M2 és Windows, Android és egyéb rendszereken is. Legfeljebb 1 x 5K@60Hz vagy 2x 4K@60Hz érhető el.
 • A Display Link lehetővé teszi audio- és videojelek továbbítását akár normál USB 3.0 vagy USB-C porton keresztül is, 3.1 vagy 3.0 támogatással, Display Port támogatás nélkül. Ennek köszönhetően akár 3 monitort is használhat (1 laptopot + két külső monitort, Extend és Mirror egyaránt).
 • 2x HDMI 4K@60Hz – azon kevés adapterek egyike a piacon, amelyek lehetővé teszik akár 2x HDMI-monitor egyidejű csatlakoztatását kiterjesztett és tükör megjelenítési módban egyaránt.
 • 2x Display Port 5K@60Hz – azon kevés adapterek egyike a piacon, amelyek lehetővé teszik akár 2x monitor egyidejű csatlakoztatását a Display Porthoz, kiterjesztett és tükör megjelenítési módban egyaránt. Két monitor csatlakoztatása esetén akár 4K@60Hz-ig működnek, egy 5K@60Hz-en.
 • A dokkolóállomásnak 16 csatlakozója van. Ez kivételes sokoldalúságot tesz lehetővé.
 • USB-C Power Delivery 60 W-os gyorstöltés – lehetővé teszi a MacBook egyidejű töltését és a hub használatát, valamint további tápellátást biztosít, például külső meghajtókhoz,
 • Gigabit Ethernet RJ-45 1000 Mbps - gyors adatátvitelt biztosít akár 1000 Mbps sebességgel
 • 3 USB csatlakozó. 3x USB 3.1 – rendkívül magas átviteli sebesség, akár 10 GB/s, visszafelé kompatibilis az alacsonyabb szabványú USB-csatlakozókkal, mint például az USB 2.0 és az USB 3.0.
 • SD és micro SD kártyák támogatása 2 TB-ig
 • Kiváló minőségű anyagok. Alumínium ház.
 • Kompatibilis Macbook M1 és M2 és még sok mással! 2x HDMI alatt is kiterjesztett módban.
 • A készletben található kiegészítő tápegység megfelelő tápellátást biztosít a dokkolóállomáshoz csatlakoztatott perifériák számára.

A legújabb modell, a legfejlettebb verzió.

ZENWIRE DISPLAYLINK 16 AZ 1-BEN DOKKOLÓ ÁLLOMÁS. NÖVELJE LAPTOPJA VAGY MACBOOKJA SOKOLDALÚSÁGÁT, TERMELÉKENYSÉGÉT ÉS KÉPESSÉGEIT. AKÁR HÁROM MONITOR EGYIDEJŰ TÁMOGATÁSÁRA IS KÉPES.

A Zenwire adapter lehetővé teszi akár három monitor egyidejű csatlakoztatását , így mindegyiken külön vagy ugyanazt a tartalmat jelenítheti meg . Számos együttműködési módot támogat a képet továbbító eszközökkel, többek között:

 1. ✅Tükör mód – laptop képernyőjének másolása külső eszközön. Ugyanaz a tartalom minden monitoron.
 2. ✅ Kibővített mód – külső képernyő használata kiegészítő asztalként, amelyen további tartalmak helyezhetők el. A Display Link támogatásával ezt a funkciót a Macbook M1 és M2 számítógépeken is használhatja. Mindhárom monitoron más-más tartalmat jeleníthet meg.

ezt a beállítást sokféleképpen konfigurálhatja igényei szerint.

Használja eszközeit hatékonyabban ezzel a funkcióval.

MIT ÉRTÜNK AZON, HOGY A MONITOR AKÁR HÁROM MONITOR EGYIDEJŰ CSATLAKOZTATÁSÁT IS TÁMOGATJA?

Olyan rendszer, amelyben két külső monitor csatlakozik a laptophoz, a harmadik képernyő pedig annak a laptopnak a képe, amelyhez a dokkoló csatlakozik.

A ZENWIRE 16W1 DISPLAY LINK USB-C ADAPTER A KÖVETKEZŐ CSATLAKOZÓKKAL RENDELKEZIK:

 1. ✅ RJ-45  Gigabit Ethernet 1000 Mbps - rendkívül gyors internetet biztosít, és késedelem, késés vagy WiFi megszakítás nélkül használja.
 2. ✅ 2x HDMI 4K@60Hz – akár két monitor egyidejű csatlakoztatása Extend és Mirror módban Macbook M1 és M2 esetén is: 2x 4K@60Hz. A dokkoló visszafelé kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal is.
 3. ✅ 2x Display Port 1x 5K@60Hz vagy 2x 4K@60Hz – akár két monitor egyidejű csatlakoztatása Extend és Mirror módban Macbook M1 és M2 esetén is: 1x (egy monitor) 5K@60Hz vagy 2x (két monitor) 4K@60Hz. A dokkoló visszafelé kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal is.
 4. ✅ 3 USB 3.1 gen 2 csatlakozó, amely szintén kompatibilis az USB 3.0 + 2x USB 2.0-val. Átvitel akár 10 GB/s-ig.
 5. ✅ 2x USB-C Data Transfer USB 3.1 – tartozékok, például külső meghajtó vagy flash meghajtó csatlakoztatásához.
 6. ✅ 1x USB-C port a dokkolóállomást a számítógéphez csatlakoztató kábel csatlakoztatásához (az állomást a számítógéphez csatlakoztató kábeleket mellékeljük).
 7. ✅ Aljzat 24V-os tápegység csatlakoztatásához (a tápegységet tartalmazza).
 8. ✅ 2x Mini Jack fejhallgatóhoz / hangszóróhoz és mikrofonhoz - csatlakoztassa a fejhallgatót, mikrofont vagy hangszórókat ezekhez a csatlakozókhoz.
 9. ✅  Micro SD / TF kártyaolvasó - kompatibilis az SD 4.0 és régebbi verziókkal.
 10. ✅ Micro SD kártyaolvasó kompatibilis az SD 4.0 és régebbi verziókkal.
 11. Támogatja az SD 4.0 alacsonyabb verzióját.
 12. ✅ USB-C 3.1 / Thunderbolt 3.0 csatlakozó –  lehetővé teszi az adapter csatlakoztatását a készülék USB típusú C aljzatához.

A 16IN1 ZENWIRE DISPLAY LINK DOKKOLÓÁLLOMÁS TULAJDONSÁGAI:

 • ✅ Támogatás a legújabb technológiákhoz – használjon olyan adaptert, amely támogatja a legújabb csatlakozószabványokat, mint például: Display Link, HDMI 4K@60Hz, gigabit Ethernet 1000 Mbps, Power Delivery 60W
 • ✅ Display Link – új a piacon, több monitor csatlakoztatásának lehetősége akkor is, ha a számítógép grafikus kártyája csak egyet támogat. Egy megoldás, amely lehetővé teszi akár három monitor egyidejű csatlakoztatását a Macbook M1-hez és M2-höz Extend és Mirror módban. Ezenkívül a Display Linknek köszönhetően két további monitort is csatlakoztathat számítógépéhez, még akkor is, ha annak grafikus kártyája csak egyet támogat.
 • ✅ Plug & Play –  az adapter azonnal működik, miután csatlakoztatta a céleszközhöz. A Display Link teljes körű használatához le kell töltenie a szoftvert a gyártó webhelyéről.
 • ✅ Akár három monitor egyidejű csatlakoztatásának lehetősége - akár két monitor 4K@60Hz + egy monitor laptop képernyőként, amelyre a dokkolót csatlakoztatjuk.
 • ✅ Sokoldalúság – Apple Mac OS, valamint Windows, Linux és Android rendszerű eszközökön működik.
 • ✅ Biztonság –  az adapter megfelel a CE és ROHS szabványoknak, így biztonságos az Ön és a környezet számára.
 • ✅ Modern Chip - beépített  túlmelegedés elleni védelem.

AZ ADAPTER TÁMOGATJA A SAMSUNG DEX ÉS A HUAWEI EASY PROJEKTÍVÁST.

Csatlakoztassa okostelefonját az adapterhez, és használja úgy, mint egy számítógépet a Samsung DEX és a Huawei Easy Projection segítségével.

✅ DISPLAYLINK. MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGET ÉRHET EL AKÁR HÁROM HDMI-MONITOR EGYIDEJŰ TÁMOGATÁSÁVAL.

 • Feltéve, hogy laptopja támogatja a Thunderbolt 3.0-t vagy 4.0-t vagy USB-C-t Display Port vagy Alt Mode támogatással és tápellátással. A dokkolóállomás lehetővé teszi, hogy tartalmat jelenítsen meg három monitoron akár 5K@60Hz felbontásban, ha egy monitort csatlakoztat, vagy 2x 4K@60Hz-es felbontást a többihez, ha mindkettőt egyszerre használja. A Display Link adapter visszafelé is kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal.
 • Ha laptopja nem rendelkezik a fent említett csatlakozókkal, de rendelkezik USB 3.0 vagy USB-C csatlakozóval USB 3.0 vagy USB 3.1 támogatással, továbbra is használhatja a Display Link dokkolóállomást, és akár két külső, 4K@ felbontású monitort is csatlakoztathat. 60 Hz hozzá.
 • A DisplayLink Mac Os, Windows 11, 10, 8.1, 8, Android és Linux rendszeren működik.

✅ NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT MACBOOK M1 M2-N ÉS MÉG SOK MÁSON A ZENWIRE DOKKOLÓVAL DISPLAY LINKKEL.

Érdemes tudni, hogy az M1 és M2 processzorral rendelkező Macbookok csak egy további monitor támogatását teszik lehetővé Extend módban. Sok felhasználó számára ez zavaró lehet, és sajnos a piacon kapható adapterek többsége nem oldja meg ezt a problémát, különösen, ha az Extend módról van szó (külön tartalom minden további képernyőn). A probléma megoldása a Zenwire Dock Display Link támogatással , amely lehetővé teszi több monitor egyidejű használatát a Macbookok jelenlegi korlátai ellenére is.

Akár négy monitort is használhat, és mindegyiken más-más tartalmat jeleníthet meg a Zenwire 16 az 1-ben DisplayLink dokkoló segítségével a Macbook M1 és M2 számítógépeken is. Szabadulj meg a korlátoktól.

KOMPATIBILITÁS ESZKÖZÖKKEL:

 • ✅Apple  MacBook 12 (2015-2023), Pro 13, Pro 15 (2016-2023), Macbook Air (2018-2023), Macbook Pro 16 (2021-2023), iPad Pro USB C csatlakozóval, processzoros Macbookokkal kompatibilis M1, M1x és M2 processzorokkal
 •  Bármilyen Windows számítógép és laptop a rendszer megfelelő verziójával és USB-C aljzattal Thunderbolt 3.0 vagy 4.0 támogatással vagy USB-C kijelzőporttal Power Delivery vagy Alt mód támogatással.
 •  Egyéb Linux és Android eszközök USB-C aljzattal Thunderbolt 3.0 vagy 4.0 támogatással vagy USB-C kijelzőporttal Power Delivery támogatással.

És sok más eszköz, amely USB C-porttal rendelkezik, és támogatja a Display Port vagy a Thunderbolt 3.0 vagy a Thunderbolt 4.0-t.

KOMPATIBILITÁS RENDSZEREKKEL:

 • ✅ Windows 11, 10, 8, 7
 • ✅Apple Mac OS - Támogatja az Extend módot Macbook M1 és M2 számítógépeken a Display Link segítségével.
 • ✅Linux/Ubuntu
 • ✅ Android

Az adapter USB-C porttal rendelkező okostelefonokkal és táblagépekkel is működhet.

LÉPJ BE AZ AUDIO VILÁGÁBA A MINI ALJZAT PORTOKKAL

A dokkolóegység mini Jack csatlakozókkal rendelkezik a fejhallgatók és a hangszórók számára  , ami azt jelenti, hogy csatlakoztathatja többek között:

 • ✅Mikrofon
 • ✅ Hangszórók
 • ✅ Fejhallgató mikrofonnal
 • ✅ és mások

A DISPLAYLINK TÖBB KIJELZŐT CSATLAKOZTATHAT EXTEND / ALT MÓDBAN MACBOOK M1-HEZ ÉS M2-HÖZ ÉS MÉG SOK MÁSHOZ.

 • A Display Link szoftver és egy további dedikált lapkakészlet jelenléte a Zenwire dokkolóállomásban lehetővé teszi akár három HDMI-monitor egyidejű használatát Extend módban. Még Macbook M1 és M2 és egyéb verziókban is.
 • A Display Link támogatásnak köszönhetően több további monitort is használhat eszközén, még akkor is, ha annak grafikus kártyája csak egy további monitort támogat.
 • A Display Link segítségével akár két további monitort is csatlakoztathat számítógépéhez, akár USB 3.0 vagy USB-C csatlakozókhoz is 3.0 vagy 3.1 támogatással.
 • A Display Link szoftvert ingyenesen letöltheti a programszolgáltató webhelyéről, a synaptics.com címen a Display Link részben. A telepítés egyszerű, gyors és ingyenes.

A Display Link szoftver elérhető Mac OS, Windows, Android, Chrome OS és Ubuntu operációs rendszerekhez.

ÉLVEZZE A ZENWIRE USB-C DISPLAY LINK 16-IN-1 ADAPTERT NÉHÁNY EGYSZERŰ LÉPÉSBEN.

 1. Először telepítse a Display Link szoftvert, amely letölthető a szoftver szállítójától a synaptics.com webhelyen , a Display Link szakaszban. A szoftver telepítése szükséges a dokkolóállomás teljes potenciáljának kihasználásához.
 2. Csatlakoztassa az USB tápkábelt az 5 V-os 2A-es hálózati adapterhez (mellékelve) a hubhoz és a csomagban található 24 V-os hálózati adapterhez.
 3. Csatlakoztassa az USB-C-USB-C kábelt, amely a számítógépet a hubhoz és a számítógéphez/laptophoz/macbookhoz (tartozék) csatlakoztatja.
 4. Az indításhoz nyomja meg a hub bekapcsológombját. Ha a hub LED-je kékre vált, akkor tudni fogja, hogy a hub működik-e.
 5. Csatlakoztassa az eszközöket és kábeleket a használni kívánt hubhoz, és élvezze a működését :).

A Display Link programpanelen az aktuális igényeknek megfelelően konfigurálhatja a monitorok megjelenítési elrendezését.

A DISPLAY LINKET TÁMOGATÓ ZENWIRE DOKKOLÓ ÁLLOMÁS. MIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANI?

 • A DisplayLink chip lehetővé teszi, hogy akár három monitort is csatlakoztasson HDMI-n vagy Display Porton keresztül, miközben lehetővé teszi azok kiterjesztését és tükrözését akár Macbook M1 és M2 esetén is. Más szóval, az egyes monitorokon más-más tartalmat jeleníthet meg , és audio- és videojeleket küldhet rájuk. Feltéve, hogy a laptop képernyőjét az egyik képernyőként kezeljük.
 • Két vagy három monitor egyidejű csatlakoztatásának lehetősége , még akkor is, ha a számítógép grafikus kártyája csak egy monitor csatlakoztatását teszi lehetővé.
 • Két további monitor használatának lehetősége akkor is, ha a dokkolót normál USB 3.0 vagy USB-C 3.1 vagy 3.0 támogatással csatlakoztatja. Így lehetőség nyílik két további monitor csatlakoztatására akkor is, ha számítógépe natívan nem támogatja ezt a funkciót.
 • Az akár 16 csatlakozó jelenléte nagy sokoldalúságot biztosít.
 • A kábelen keresztüli csatlakoztathatóság lehetővé teszi a dokkoló állomás bármilyen elrendezését egy asztalon vagy más felületen a megfelelő ergonómiai tulajdonságok és esztétika biztosítása érdekében.
 • A legújabb technológiák támogatása biztosítja a legmagasabb szintű használatot.
 • A termék magas minősége.
 • MIÉRT MAGASABB ENNEK A TERMÉKNEK AZ ÁRA, MINT SOK MÁS HUB A PIACON?

  Ez a különbség elsősorban annak a technológiának köszönhető, amellyel ezt a dokkolóállomást felszerelték. A DisplayLink támogatása fejlett elektronikát és kiegészítő alkatrészeket igényel, ami egy ilyen adapter gyártási költségét többszörösére növeli. Jelenleg ez az egyetlen módszer, amely lehetővé teszi több további monitor csatlakoztatását a Macbook M1 M2-höz Extend módban. Ezen túlmenően ennek a dokkolóállomásnak köszönhetően akár hagyományos USB 3.0-n keresztül is átviheti a képet, ami szintén sok más adapterben nem lehetséges. A termék kiváló minőségű, az iparban használt legjobb anyagokból készül. Emellett olyan tápegységet kap, amely a hubhoz csatlakoztatott összes eszköz számára megfelelő tápellátást biztosít, így élvezheti a dokkoló és a hozzá csatlakoztatott perifériák stabil működését.

  A ZENWIRE 16IN1 DISPLAY LINK ADAPTERREL A KÖVETKEZŐKET KAPJA:

  • ✅ USB-C Display Link 16 az 1-ben Zenwire dokkoló állomás
  • ✅ USB-C – USB-C kábel a számítógép dokkolóállomással történő csatlakoztatásához.
  • ✅ Extra USB-C – USB 3.0 kábel a dokkolóállomás és a számítógép csatlakoztatásához USB 3.0 porton keresztül.
  • ✅ 24V-os tápegység a dokkoló állomáshoz
  • ✅ Ízléses csomagolás
  • ✅  Használati útmutató

  EGYEDI MOBILITÁS A KOMPAKT MÉRETEKNEK KÖSZÖNÖM:

  • Méretek: 205x77x23 mm (milliméter)
  • Súly: 300g (g)
  • USB-C-USB-C kábel hossza: 82 cm
  • Az 5V 2A hálózati adapterhez vezető USB 2.0 kábel hossza: 120 cm
  • Szín: ezüst (ezüst)
  Szettben olcsóbban!
  magas
  A bolt előnézet módban van
  Az oldal teljes verziójának megtekintése
  Sklep internetowy Shoper.pl