a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16

USB-C HUB dokkolóállomás 16 az 1-ben Display Link 3x HDMI USB 3.0 Mini Jack Ethernet 1000 Mbps SD Macbook M1 M2 Zenwire DS933-hoz

f2a1219e02b2f6a868eee0c590cd2838
 • Kedvezmény
Elérhetőség: Nagy raktárkészleten ! Rendeljen még ma !
Megjelent: Szállítás 2-5 munkanapon belül
Szállítás: Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 77 668,93 Ft 81 550,49 Ft 77668.93
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 81 550,49 Ft If the product is sold for less than 30 days, the lowest price since the product went on sale is displayed.
Mennyiségek db.
 • Vásároljon és kapjon 790 mutasd meg a TÁRSADALOM.
 • Cserélje be őket termékekre és a jövőbeli vásárlásokra vonatkozó kedvezményekre. [?]
product-return

Zökkenőmentes visszatérés a német ponthoz

box-orange

Szállítás 2-5 munkanapon belül [?]

star

Vásároljon bizalommal. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

express-delivery

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

A visszaküldési idő legfeljebb 14 nap

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés

Termékértékelés
Beszállító: Zenwire
Termékkód/SKU: 7775643

Leírás

DISPLAY LINK HUB USB-C ADAPTER 16W1 ZENWIRE PORTOKKAL: 3X HDMI, 2X USB 3.0 + 2X USB 2.0, SD ÉS MICRO SD (MAX. 2 TB), MINI JACK (FEJHALLGATÓ ÉS MIKROFON), GIGABIT ETHERNET RJ-45 1000 MBPS -C ADATÁTVITEL, USB-C TÁPELLÁTÁS 100 W GYORSTÖLTÉS

✅ Belefáradt, hogy M1/M2 processzorral rendelkező Macbookjához olyan USB-C hubot keres, amely kompatibilis, és több HDMI-monitort is támogat kiterjesztési és tükrözési módban? Van megoldásunk az Ön számára. Zenwire Display Link dokkoló állomás.

 • A Display Link szabvány támogatása, három monitor egyidejű munkavégzése - a dokkoló egy beépített kiegészítő chippel rendelkezik, amely a Display Link szoftver telepítése után több további monitor használatát teszi lehetővé Extend módban, ill . Tükör mód még Macbook M1 és M2 , valamint Windows, Android és egyéb rendszereken is. A maximálisan elérhető 4K@30Hz és 2K@50Hz.
 • A Display Link lehetővé teszi audio-videojelek továbbítását akár normál USB 3.0 vagy USB-C porton keresztül is, 3.1 vagy 3.0 támogatással. Ebben az esetben legfeljebb két monitort használhat 2x2K@50Hz-es elrendezésben.
 • 3x HDMI – a piacon elérhető kevés adapter egyike, amely lehetővé teszi akár 3x HDMI monitor egyidejű csatlakoztatását.
 • A dokkolóállomásnak 16 csatlakozója van. Ez kivételes sokoldalúságot tesz lehetővé.
 • USB-C Power Delivery 100 Fast Charge – lehetővé teszi a MacBook gyors töltését és a hub egyidejű használatát, valamint további tápellátást biztosít, például külső meghajtókhoz,
 • Gigabit Ethernet RJ-45 1000 Mbps - gyors adatátvitelt biztosít akár 1000 Mbps sebességgel
 • 4 USB csatlakozó. 2x USB 3.0 + 2x USB 2.0 - USB 3.0 átvitel 5 Gb/s akár 10x gyorsabb, mint az USB 2.0 + 2x USB 2.0
 • SD és micro SD kártyák támogatása 2 TB-ig
 • Kiváló minőségű anyagok. Alumínium ház.
 • Kompatibilis Macbook M1 és M2 és még sok mással! HDMI alatt is kiterjesztett módban.

A legújabb, 2023-as modell, a legfejlettebb verzió.

Zenwire DisplayLink 16 az 1-ben dokkoló állomás. Növelje laptopja vagy Macbookja sokoldalúságát, termelékenységét és képességeit. Akár három monitor egyidejű támogatására is képes.

A Zenwire adapter lehetővé teszi akár három monitor egyidejű csatlakoztatását, így mindegyiken külön tartalmat jeleníthet meg . Számos együttműködési módot támogat a képet továbbító eszközökkel, többek között:

 • ✅Tükör mód – laptop képernyőjének másolása külső eszközön. Ugyanaz a tartalom minden monitoron.
 • ✅ Kibővített mód – külső képernyő használata kiegészítő asztalként, amelyen további tartalmak helyezhetők el. A Display Link támogatásával ezt a funkciót a Macbook M1 és M2 számítógépeken is használhatja. Mindhárom monitoron más-más tartalmat jeleníthet meg.
 • Használja eszközeit hatékonyabban ezzel a funkcióval.

  A SZÁMÍTÓGÉP CSATLAKOZÓI BEFOLYÁSOLJÁK A DOKKOLÓÁLLOMÁS MŰKÖDÉSÉT:

 • Három monitor egyidejű használatához győződjön meg arról, hogy eszköze támogatja a Thunderbolt 3.0-t vagy 4.0-t, vagy a Display Port támogatásával rendelkező USB-C portot vagy az Alt módot Power Delivery támogatással. Ebben az elrendezésben az egyik monitor legfeljebb 4K@30Hz-et, a másik kettő pedig 2K@50Hz-et támogat.
 • Ha az Ön berendezése nem rendelkezik a fent említett csatlakozókkal, ne aggódjon! A Display Link dokkolót akkor is használhatja, ha egy USB 3.0-val vagy USB 3.1-gyel kompatibilis USB 3.0 vagy USB-C porthoz csatlakoztatja. Ekkor három helyett két további monitort használhat. Ebben az elrendezésben két monitor maximum 2K@50Hz-et támogat.
 • A ZENWIRE 16W1 DISPLAY LINK USB-C ADAPTER A KÖVETKEZŐ CSATLAKOZÓKKAL RENDELKEZIK:

  1. ✅ RJ-45  Gigabit Ethernet 1000 Mbps - rendkívül gyors internetet biztosít, és késedelem, késés vagy WiFi megszakítás nélkül használja.
  2. ✅ 3x HDMI –  akár három monitor egyidejű csatlakoztatása Extend és Mirror módban Macbook M1 és M2 esetén is: 1x 4K@30Hz + 2x 2K@50Hz.
  3. ✅ 4 USB csatlakozó. 2x USB 2.0 kompatibilis az USB 3.0 + 2x USB 2.0-val is.
  4. ✅ USB-C Power Delivery 3.0 100 W-os támogatással – használja az adaptert és töltse egyszerre Macbookját/laptopját, gyors töltést és további tápellátást biztosít a hozzá csatlakoztatott tartozékok számára.
  5. ✅ USB-C port a dokkolóállomást a számítógéphez csatlakoztató kábel csatlakoztatásához.
  6. ✅ Aljzat az 5V 2a hálózati adapter csatlakoztatásához, hogy további tápellátást biztosítson a dokkolóállomás számára.
  7. ✅ 2x Mini Jack fejhallgatóhoz / hangszóróhoz és mikrofonhoz - csatlakoztassa a fejhallgatót, mikrofont vagy hangszórókat ezekhez a csatlakozókhoz.
  8. ✅ USB-C adatátvitel –  a számítógép és az USB-C-hez csatlakoztatott eszközök, például telefon, külső USB flash meghajtó stb. közötti adatok átvitelére szolgáló port.
  9. ✅ 2x USB 3.0 – 10x gyorsabb, mint az USB 2.0  .
  10. ✅  Micro SD/TF  kártyaolvasó - 2TB kártyákat olvas.
  11. ✅ Micro SD kártyaolvasó - 2TB kártyát olvas.
  12. ✅ USB-C 3.1 / Thunderbolt 3.0 csatlakozó –  lehetővé teszi az adapter csatlakoztatását a készülék USB típusú C aljzatához.

  A 16IN1 ZENWIRE DISPLAY LINK DOKKOLÓÁLLOMÁS TULAJDONSÁGAI:

  • ✅ A legújabb technológiák támogatása 2023-ra – használjon olyan adaptert, amely támogatja a legújabb csatlakozószabványokat, mint például: Display Link, HDMI 4K@30Hz, gigabites Ethernet 1000 Mbps, tápellátás 100 W
  • ✅ Display Link – új a piacon, több monitor csatlakoztatásának lehetősége akkor is, ha a számítógép grafikus kártyája csak egyet támogat. Egy megoldás, amely lehetővé teszi akár három monitor egyidejű csatlakoztatását a Macbook M1-hez és M2-höz Extend és Mirror módban. Ezenkívül a Display Linknek köszönhetően két további monitort is csatlakoztathat számítógépéhez, még akkor is, ha annak grafikus kártyája csak egyet támogat.
  • ✅ Plug & Play –  az adapter azonnal működik, miután csatlakoztatta a céleszközhöz. A Display Link teljes körű használatához le kell töltenie a szoftvert a gyártó webhelyéről.
  • ✅ Akár három monitor egyidejű csatlakoztatása -  Maximum az egyik monitor 4K@30Hz felbontásban, a másik kettő pedig 2K@50Hz.
  • ✅ Sokoldalúság – Apple Mac OS, valamint Windows, Linux és Android rendszerű eszközökön működik.
  • ✅ Biztonság – az  adapter megfelel a CE és ROHS szabványoknak, így biztonságos az Ön és a környezet számára.
  • ✅ Modern Chip - beépített  túlmelegedés elleni védelem.

  AZ ADAPTER TÁMOGATJA A SAMSUNG DEX ÉS A HUAWEI EASY PROJEKTÍVÁST.

  Csatlakoztassa okostelefonját az adapterhez, és használja úgy, mint egy számítógépet a Samsung DEX és a Huawei Easy Projection segítségével.

  LINK MEGJELENÍTÉSE. MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGET ÉRHET EL AKÁR HÁROM HDMI-MONITOR EGYIDEJŰ TÁMOGATÁSÁVAL.

  • Feltéve, hogy laptopja támogatja a Thunderbolt 3.0-t vagy 4.0-t vagy USB-C-t Display Port vagy Alt Mode támogatással és tápellátással. A dokkoló lehetővé teszi, hogy tartalmat jelenítsen meg három monitoron akár 4K 30 Hz felbontásban az egyik monitoron, és 2K 50 Hz felbontásban a másik kettőn. A Display Link adapter visszafelé is kompatibilis az alacsonyabb felbontásokkal.
  • Ha laptopja nem rendelkezik a fent említett csatlakozókkal, de rendelkezik USB 3.0 vagy USB-C csatlakozóval USB 3.0 vagy USB 3.1 támogatással, továbbra is használhatja a Display Link dokkolóállomást, és akár két 2K@ felbontású külső monitort is csatlakoztathat. 50 Hz hozzá.
  • A DisplayLink Mac OS, Windows, Android és Linux rendszeren működik.

  NÖVELJE MACBOOK M1 M2 TERMELÉKENYSÉGÉT A ZENWIRE DOKKOLÓVAL DISPLAY LINKKEL.

  Érdemes tudni, hogy az M1 és M2 processzorral rendelkező Macbookok csak egy további monitor támogatását teszik lehetővé. Sok felhasználó számára ez zavaró lehet, és sajnos a piacon kapható adapterek többsége nem oldja meg ezt a problémát, különösen, ha az Extend módról van szó (külön tartalom minden további képernyőn). A probléma megoldása a Zenwire Dock Display Link támogatással, amely lehetővé teszi több monitor egyidejű használatát a Macbookok jelenlegi korlátai ellenére is.

  Akár három monitort is használhat, és mindegyiken más-más tartalmat jeleníthet meg a Zenwire 16 az 1-ben DisplayLink dokkolójával Macbook M1 és M2 rendszeren is. Szabadulj meg a korlátoktól.

  KOMPATIBILITÁS ESZKÖZÖKKEL:

  • ✅Apple  MacBook 12 (2015-2023), Pro 13, Pro 15 (2016-2023), Macbook Air (2018-2023), Macbook Pro 16 (2021-2023), iPad Pro USB C csatlakozóval, processzoros Macbookokkal kompatibilis M1, M1x és M2 processzorokkal
  •  Bármely Windows számítógép és laptop a rendszer megfelelő verziójával és Thunderbolt 3.0 vagy 4.0 támogatással rendelkező USB-C aljzattal vagy Power Delivery támogatással rendelkező USB-C kijelzőporttal.
  •  Egyéb Linux és Android eszközök USB-C aljzattal Thunderbolt 3.0 vagy 4.0 támogatással vagy USB-C kijelzőporttal Power Delivery támogatással.

  És sok más eszköz, amely USB C-porttal rendelkezik, és támogatja a Display Port vagy a Thunderbolt 3.0 vagy a Thunderbolt 4.0-t.

  KOMPATIBILITÁS RENDSZEREKKEL:

  • ✅ Windows 11, 10, 8, 7
  • ✅Apple Mac OS - Támogatja az Extend módot Macbook M1 és M2 számítógépeken a Display Link segítségével.
  • ✅Linux/Ubuntu
  • ✅ Android

  Az adapter USB-C porttal rendelkező okostelefonokkal és táblagépekkel is működhet.

  LÉPJ BE AZ AUDIO VILÁGÁBA A MINI ALJZAT PORTOKKAL

  A dokkolóegység mini Jack csatlakozókkal rendelkezik a fejhallgatók és a hangszórók számára  , ami azt jelenti, hogy csatlakoztathatja többek között:

  • ✅Mikrofon
  • ✅ Hangszórók
  • ✅ Fejhallgató mikrofonnal
  • ✅ és mások

  A DISPLAYLINK TÖBB KIJELZŐT CSATLAKOZTATHAT EXTEND / ALT MÓDBAN MACBOOK M1-HEZ ÉS M2-HÖZ ÉS MÉG SOK MÁSHOZ.

  • A Display Link szoftver és egy további dedikált lapkakészlet jelenléte a Zenwire dokkolóállomásban lehetővé teszi akár három HDMI-monitor egyidejű használatát Extend módban. Még Macbook M1 és M2 és egyéb verziókban is.
  • A Display Link támogatásnak köszönhetően több további monitort is használhat eszközén, még akkor is, ha annak grafikus kártyája csak egy további monitort támogat.
  • A Display Link segítségével akár két további monitort is csatlakoztathat számítógépéhez, akár USB 3.0 vagy USB-C csatlakozókhoz is 3.0 vagy 3.1 támogatással.
  • A Display Link szoftvert ingyenesen letöltheti a programszolgáltató webhelyéről, a synaptics.com címen a Display Link részben. A telepítés egyszerű, gyors és ingyenes.

  A Display Link szoftver elérhető Mac OS, Windows, Android, Chrome OS és Ubuntu operációs rendszerekhez.

  ÉLVEZZE A ZENWIRE USB-C DISPLAY LINK 16-IN-1 ADAPTERT NÉHÁNY EGYSZERŰ LÉPÉSBEN.

  1. Először telepítse a Display Link szoftvert, amely letölthető a szoftver szállítójától a synaptics.com webhelyen , a Display Link szakaszban. A szoftver telepítése szükséges a dokkolóállomás teljes potenciáljának kihasználásához.
  2. Csatlakoztassa az USB tápkábelt 5V 2A hálózati adaptert (mellékelve) a hubhoz és az USB tápadapterhez (az USB tápadapter nem tartozék. A Quick Charge 3.0 vagy 5V 2A töltést támogató legtöbb USB-töltő működik).
  3. Csatlakoztassa az USB-C-USB-C kábelt, amely a számítógépet a hubhoz és a számítógéphez/laptophoz/macbookhoz (tartozék) csatlakoztatja.
  4. Az indításhoz nyomja meg a hub bekapcsológombját. Ha a hub LED-je kékre vált, akkor tudni fogja, hogy a hub működik-e.
  5. Csatlakoztassa az eszközöket és kábeleket a használni kívánt hubhoz, és élvezze a működését :).

  A Display Link programpanelen az aktuális igényeknek megfelelően konfigurálhatja a monitorok megjelenítési elrendezését.

  A DISPLAY LINKET TÁMOGATÓ ZENWIRE DOKKOLÓ ÁLLOMÁS. MIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANI?

  • A DisplayLink chip lehetővé teszi akár három HDMI-monitor egyidejű csatlakoztatását is, így akár a Macbook M1 és M2 gépeken is Extend és Mirror módban használhatja őket. Más szóval, az egyes monitorokon más- más tartalmat jeleníthet meg, és audio- és videojeleket küldhet rájuk.
  • Két vagy három monitor egyidejű csatlakoztatásának lehetősége , még akkor is, ha a számítógép grafikus kártyája csak egy monitor csatlakoztatását teszi lehetővé.
  • Két további monitor használatának lehetősége akkor is, ha a dokkolót normál USB 3.0 vagy USB-C 3.1 vagy 3.0 támogatással csatlakoztatja. Így lehetőség nyílik két további monitor csatlakoztatására akkor is, ha számítógépe natívan nem támogatja ezt a funkciót.
  • Az akár 16 csatlakozó jelenléte nagy sokoldalúságot biztosít.
  • A kábelen keresztüli csatlakoztatás lehetővé teszi a dokkoló íróasztalon vagy más felületen történő tetszőleges elrendezését a megfelelő ergonómiai tulajdonságok és esztétika biztosítása érdekében.
  • A legújabb technológiák támogatása biztosítja a legmagasabb szintű használatot.
  • A termék magas minősége.

  MIÉRT MAGASABB ENNEK A TERMÉKNEK AZ ÁRA, MINT SOK MÁS HUB A PIACON?

  Ez a különbség elsősorban annak a technológiának köszönhető, amellyel ezt a dokkolóállomást felszerelték. A DisplayLink támogatása fejlett elektronikát és kiegészítő alkatrészeket igényel, ami egy ilyen adapter gyártási költségét többszörösére növeli. Jelenleg ez az egyetlen módszer, amely lehetővé teszi több további monitor csatlakoztatását a Macbook M1 M2-höz Extend módban. Ezen túlmenően ennek a dokkolóállomásnak köszönhetően akár hagyományos USB 3.0-n keresztül is átviheti a képet, ami szintén sok más adapterrel nem lehetséges. A termék kiváló minőségű, az iparban használt legjobb anyagokból készül.

  A ZENWIRE 16IN1 DISPLAY LINK ADAPTERREL A KÖVETKEZŐKET KAPJA:

  • ✅ USB-C Display Link 16 az 1-ben Zenwire dokkoló állomás
  • ✅ USB-C – USB-C kábel a számítógép dokkolóállomással történő csatlakoztatásához.
  • ✅ Extra USB-C – USB 3.0 kábel a dokkolóállomás és a számítógép csatlakoztatásához USB 3.0 porton keresztül.
  • ✅ USB-kábel a dokkoló állomás 5V 2A aljzathoz való táplálásához
  • ✅ Ízléses csomagolás
  • ✅  Használati útmutató

  EGYEDI MOBILITÁS A KOMPAKT MÉRETEKNEK KÖSZÖNÖM:

  • Méretek: 205x77x23 mm (milliméter)
  • Súly: 300g (g)
  • USB-C-USB-C kábel hossza: 82 cm
  • Az 5V 2A hálózati adapterhez vezető USB 2.0 kábel hossza: 120 cm
  • Szín: ezüst (ezüst)

  Szállítási költségek Az ár nem tartalmazza az esetleges fizetési költségeket

  Szállítási státusz:
  Szettben olcsóbban!
  magas
  A bolt előnézet módban van
  Az oldal teljes verziójának megtekintése
  Sklep internetowy Shoper.pl