a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

Visszatérési idő legfeljebb 14 nap

product-return

Könnyű visszaküldés a raktárba

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

A bolt biztonságos. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

A bérlet utáni laptopok jelenleg nagyon népszerű formája a számítógépes berendezések beszerzésének a piacon.
Ez a fajta megoldás lehetővé teszi, hogy viszonylag kis összegért nagy teljesítményű berendezéshez jusson.

Először is érdemes meghatározni a "bérlés utáni laptop" kifejezést A nagy szervezetek sok alkalmazottat foglalkoztatnak, és sok számítógépet használnak. Az árcsökkentések ellenére ritkán költséghatékony ilyen nagy mennyiségű berendezés beszerzése, mivel egyszeri kiadásról van szó.

A számítógépeket is lehet lízingelni, akárcsak az autókat. Ezeket havi részletekben lízingelik, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a költségeket több kisebb részletre ossza el. A lízingidőszak végén a berendezés visszakerül a lízingbeadóhoz, így a vállalatnak nem kell fizetnie az elidegenítésért.

A lízingcég eladja a régi számítógépeket olyan vállalatoknak, amelyek felújítják, majd továbbértékesítik azokat, míg a vállalat modernebb berendezéseket vesz. A csúcskategóriás laptopokat a lízing végén általában továbbértékesítik, és mivel ez a "csúcskategóriás" berendezés, az új tulajdonosnál még évekig működhet.

A bérlés utáni laptop fantasztikus választás lesz, ha nagy teljesítményű, több évig tartó berendezést keres.
Megszereztünk egy gyakorlatilag használaton kívüli számítógépet, és az új berendezések áráért sokkal jobb teljesítményt tapasztaltunk. Emellett kiváló minőségű anyagok felhasználásával nagyszerű kivitelezéssel rendelkezik, ami hosszú éveken át tartóssá és funkcionálissá teszi. Ha többet szeretne megtudni a bérlés utáni laptopokról, kérjük, látogasson el weboldalunkra.

Bérlés utáni felszerelések kínálatunkban számos laptop kategóriájú terméket talál. Évek óta értékesítünk bérlés utáni laptopokat, és elégedett ügyfelek széles köre van, akiknek hasznára vált ez a szolgáltatás. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a bérbeadás utáni berendezések értékesítésében. Kattintson az Önt érdeklő laptopra, és az új termékoldalra lépve felfedezheti a laptop részletes leírását és képeit. Biztos lehet benne, hogy így egy új számítógépnél lényegesen jobb teljesítményű, bevált technológiát szerez be. A kézzelfogható megtakarítás biztosan olyasmi lesz, amit élvezni fog, és lehetővé teszi, hogy a pénzt más örömökre fordítsa.

Üdvözöljük a Zenwire.eu világában. Itt megtalálja a legjobb hardvereket a legjobb áron.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl