a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

MELYIK PULZOXIMÉTERT, CE-TANÚSÍTOTT UJJPULZOXIMÉTERT VÁLASSZAM?
Az Ön igényeinek megfelelően kiváló minőségű ujjpulzoximétert biztosítunk Önnek a fontos életjelek, például az oxigéntelítettség és a pulzusszám méréséhez. Üzletünkben megtalálja a pontos méréshez szükséges ujjpulzus-oximétert.

PULZOXIMÉTER, MIRE HASZNÁLJÁK?
Az ujjpulzoximéter lehetővé teszi a szaturáció és a pulzusszám mérését, ami különösen hasznos a fontos életjelek megfigyeléséhez, pl. vírusfertőzés során. Üzletünkben kiváló minőségű pulzoximétereket talál, amelyek pontos méréseket végeznek. Fontos, hogy az ilyen típusú készüléket megfelelően kalibrálják - csak akkor mutat pontos értéket a vizsgált személy egészségi állapotának megfelelően.

UJJPULZOXIMÉTERT KINEK?
Az ujjpulzusmérő hasznos eszköz a következőkhöz:

- idősek,

- gyerekek

- felnőttek

- alkalmazottak,

más szóval, mindenkinek! Érdemes további biztonságot nyújtani egy olyan eszközzel, mint az ujjpulzoximéter. Manapság ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén mindenki számára elérhetővé váljon a gyors kezdeti diagnózis. Használata nem korlátozódik a kórházakra, egészségügyi központokra vagy orvosi rendelőkre - saját magánkészülékkel rendelkezhet, amelyet bármikor használhat. Kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye.

ORVOSI SZATURÁTOR
Az ujjára helyezett orvosi szaturátor lehetővé teszi, hogy megmérje a vér telítettségi szintjét, azaz a vér oxigéntelítettségi szintjét. Ez egyszerű és nem invazív módon történik a szaturátor ujjára helyezésével. Egy kis várakozás után megkapja a mérési eredményt. Ez a készülék különösen hasznos az idősek és a beteg emberek számára minden korosztály számára. A telítettség az egyik legmegbízhatóbb paraméter, ha az egészségről van szó. A világjárvány idején a szaturátorok egyre népszerűbbek lettek, és ma már (a hőmérő után) az egyik leggyakrabban vásárolt otthoni használatra szánt eszköz. Érdemes megemlíteni, hogy a telítettség mérése életeket menthet, és gyakran a mérés eredménye határozza meg, hogy a mentőt a beteghez küldik-e.

Miért vásároljon pulzoximétert a Zenwire.eu-nál?
Tanúsítás - a kulcsszó. Készülékeink megfelelnek a hatályos szabványoknak, és rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy életfunkciókat mérő eszközként használják őket. Érdemes odafigyelni ezekre a kérdésekre, mert manapság sok tisztességtelen eladó próbál megkérdőjelezhető minőségű pulzoximétereket eladni ügyfeleinek, amelyek nem hitelesítettek, és veszélyeztethetik az egészséget vagy akár az életet is. A Zenwire garanciát vállal termékeire - tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön és szerettei biztonsága.

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg az üzlet kínálatát.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl