a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Az éjjeli lámpa minden gyermekszoba elengedhetetlen tartozéka.
Ezért olyan éjjeli lámpát válasszon, amely nemcsak világít, hanem szépen is díszít. Távirányítható LED-es éjjeli lámpáink számos színben kaphatók. Mindezt azért, hogy gyermeke biztonságban és kényelmesen érezze magát. Szilikonból készültek, ami biztonságos anyag, és nem engedi, hogy az éjjeli lámpa eltörjön, ha leejtik, ideálisak a gyermekek számára!

Miért van szükségük a gyerekeknek éjszakai fényre?
A fény biztonságérzetet ad a gyerekeknek, barátságossá teszi a sötét szobát, és elűzi a gyerekek félelmét az ágy vagy a szekrény alatti szörnyektől. A szilikonból készült LED-lámpa lágy fénye lehetővé teszi, hogy ellazuljon és lassan elaludjon. Ezenkívül a készlethez mellékelt távirányítóval beállíthatja a fény erősségét, valamint a bekapcsolni kívánt fény színét. Érdemes megemlíteni, hogy bizonyos színek segítik az elalvást, de az ébredést is. Bizonyos színek cselekvésre serkentik az agyat, míg mások megnyugtatnak és ellazítanak.
A kínálatunkban szereplő lámpák a gyermekek és a szülők igényeire adnak választ. Ezek állatok formájában kaphatók, amelyek jól illeszkednek a gyermekszoba dekorációjához. Szilikonból készültek, ami teljesen biztonságos a kisgyermeke számára, így még harapás esetén is biztonságban marad a gyermeke.

A mellékelt távirányító lehetővé teszi, hogy a fényt távolról irányítsa, így nem kell aggódnia, hogy ismét felébred a gyermeke, aki megbotlik a játékok labirintusában, és megpróbál átjutni oda, ahol fel van állítva. Csak nyomjon meg egy gombot, és a fény kialszik, és gyermeke álmában észre sem veszi.

A legnagyobb előnye azonban az, hogy USB-kábelen keresztül tölthető. A szülők nagyra értékelik ezeket a lámpákat, mert bárhová magukkal vihetik őket. A gyermek számára otthon ismerős elem segít megnyugtatni őt egy új helyen (nyaraláson, családdal vagy barátokkal), és egy ismerős és biztonságos környezetet teremt az elalváshoz.

A lámpákat érkezési sorrendben kapja meg tőlünk, így néhány napon belül már otthon is élvezheti őket. Napi rendszerességgel dolgozunk fel megrendeléseket, így biztos lehet benne, hogy vásárlása egy szempillantás alatt megérkezik.

A minőségre összpontosítunk - garantáljuk az Ön elégedettségét a vásárlással. A Zenwire.eu egy olyan üzlet, amelyre mindig számíthat. Üdvözöljük!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl