a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

Visszatérési idő legfeljebb 14 nap

product-return

Könnyű visszaküldés a raktárba

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

A bolt biztonságos. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Az éjjeli lámpa minden gyermekszoba elengedhetetlen tartozéka.
Ezért olyan éjjeli lámpát válasszon, amely nemcsak világít, hanem szépen is díszít. Távirányítható LED-es éjjeli lámpáink számos színben kaphatók. Mindezt azért, hogy gyermeke biztonságban és kényelmesen érezze magát. Szilikonból készültek, ami biztonságos anyag, és nem engedi, hogy az éjjeli lámpa eltörjön, ha leejtik, ideálisak a gyermekek számára!

Miért van szükségük a gyerekeknek éjszakai fényre?
A fény biztonságérzetet ad a gyerekeknek, barátságossá teszi a sötét szobát, és elűzi a gyerekek félelmét az ágy vagy a szekrény alatti szörnyektől. A szilikonból készült LED-lámpa lágy fénye lehetővé teszi, hogy ellazuljon és lassan elaludjon. Ezenkívül a készlethez mellékelt távirányítóval beállíthatja a fény erősségét, valamint a bekapcsolni kívánt fény színét. Érdemes megemlíteni, hogy bizonyos színek segítik az elalvást, de az ébredést is. Bizonyos színek cselekvésre serkentik az agyat, míg mások megnyugtatnak és ellazítanak.
A kínálatunkban szereplő lámpák a gyermekek és a szülők igényeire adnak választ. Ezek állatok formájában kaphatók, amelyek jól illeszkednek a gyermekszoba dekorációjához. Szilikonból készültek, ami teljesen biztonságos a kisgyermeke számára, így még harapás esetén is biztonságban marad a gyermeke.

A mellékelt távirányító lehetővé teszi, hogy a fényt távolról irányítsa, így nem kell aggódnia, hogy ismét felébred a gyermeke, aki megbotlik a játékok labirintusában, és megpróbál átjutni oda, ahol fel van állítva. Csak nyomjon meg egy gombot, és a fény kialszik, és gyermeke álmában észre sem veszi.

A legnagyobb előnye azonban az, hogy USB-kábelen keresztül tölthető. A szülők nagyra értékelik ezeket a lámpákat, mert bárhová magukkal vihetik őket. A gyermek számára otthon ismerős elem segít megnyugtatni őt egy új helyen (nyaraláson, családdal vagy barátokkal), és egy ismerős és biztonságos környezetet teremt az elalváshoz.

A lámpákat érkezési sorrendben kapja meg tőlünk, így néhány napon belül már otthon is élvezheti őket. Napi rendszerességgel dolgozunk fel megrendeléseket, így biztos lehet benne, hogy vásárlása egy szempillantás alatt megérkezik.

A minőségre összpontosítunk - garantáljuk az Ön elégedettségét a vásárlással. A Zenwire.eu egy olyan üzlet, amelyre mindig számíthat. Üdvözöljük!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl