a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Webkamerák számítógépekhez - Zenwire

WEBCAM

Ha nagy felbontású képeket szeretne továbbítani az olyan alkalmazásokban folytatott beszélgetések során, mint az MS Teams, a Zoom, a Meet vagy a Skype, válassza a Zenwire webkamerákat. Élvezze a kiváló minőséget az online leckék, órák vagy konferenciák során. A webkamerák mind az asztali, mind a laptop felhasználóknak szólnak. Érdemes webkamerát birtokolni, mivel egyre gyakrabban használják állásinterjúkhoz vagy videokonferenciákhoz a vállalatoknál.


WEBKAMERÁK FELBONTÁSA

A webkamera modelljétől függően számíthat a Full HD vagy HD felbontás támogatására, sztereó mikrofonra. Keresse az alacsonyabb felbontású, például 640 × 480-as felbontású modelleket, mivel ezek általában elavult készülékek, amelyek a raktárak polcain találhatók. Ha alacsony sávszélességű internetkapcsolattal rendelkezik, fontolja meg egy HD-kamera (1280 × 720-as felbontású) beszerzését. Ne feledje, hogy a közönség számára a képminőség sokat számít, ezért a megfelelő webkamera lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen kommunikáljon interjúalanyával. A különböző típusú online leckéket, előadásokat vagy prezentációkat tartók számára a képminőség rendkívül fontos. Egy Zenwire webkamerával egyszer és mindenkorra megoldhatja az ezzel kapcsolatos problémákat.

WEBKAMERÁK EGYSZERŰ HASZNÁLATA

Az általunk kínált készülékeket a nagyon egyszerű kezelhetőség jellemzi. A webkamera azonnal használatra kész, amint csatlakozik a számítógéphez. A rendszer automatikusan felismeri a webkamerát és telepíti a szükséges illesztőprogramokat. Ez egy úgynevezett "Plug&Play" megoldás, amely nem igényel semmilyen további munkát a webkamera telepítésekor. A webkamera mindennapi használata során értékelni fogja az intuitív működést. Jelentősen lecsökkenti a webkamera beállításához és a számítógéphez való csatlakoztatásához szükséges időt, így több ideje marad a csevegésre vagy akár a reggeli kávé elkészítésére.

A Zenwire a legjobb megoldásokat teszi elérhetővé az Ön számára.
Termékeink minőségét évek óta sok felhasználó értékeli, akik úgy döntöttek, hogy tőlünk vásárolják meg berendezéseiket. A Zenwire problémamentes, gyerekjátékos működést és olyan minőséget biztosít, amelyet más gyártóknál nem talál. A Zenwire.eu webáruházunkban elérhető minden terméket szakembereink is tesztelnek. Ellenőrzik a készülékek paramétereit, és csak a legjobbakat választják ki, hogy a legjobbat hozhassa ki belőlük.

Ha azonban kérdése van ezzel vagy más termékekkel kapcsolatban - kérjük, írjon vagy hívjon! Tanácsadóink segítenek kiválasztani a legjobb felszerelést, és bemutatják Önnek a legújabb termékeket, amelyek pozitív változást hoznak az eszközökön végzett mindennapi munkájában.

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl