a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

A legjobb minőségű adaptereket keresi otthoni vagy üzleti készülékeihez?
A legjobb címre érkezett. A zenwire.eu boltban olyan megoldásokat talál, amelyek biztosan sok előnnyel járnak majd az Ön számára!

A Mini Display Port-HDMI kábelek lehetővé teszik, hogy bármilyen külső képernyőt otthoni mozivá alakítson, ha ezzel az eszközzel csatlakoztatja hozzá számítógépét. Full HD felbontásban és teljes hangerőn nézhet filmeket az otthoni moziban. Ennek oka, hogy az adapter maximális hangereje biztosítja a kiváló minőségű hangzást a külső képernyőn. Ez a kiváló minőségű mini DisplayPort kábel átalakító elképesztő változáson fogja átesni eszközeinek meglévő képességeit. Magasabb élményszintre lép, és a kép és a hang minősége minden bizonnyal kellemesen meg fogja lepni Önt.

ADAPTER/KÁBEL USB-C 3.1-től a DISPLAYPORT 4K 60HZ 1.8M-ig egy másik javaslatunk ügyfeleink számára. Ez a fajta adapter biztosan tetszeni fog azoknak a MacBook-felhasználóknak, akik az interferenciát megakadályozó megfelelő műanyag burkolat nélküli kábelek csatlakoztatása után a Wi-Fi elhalványulásának problémájával küzdenek. Kábeleink ABS műanyag kábelköteg-védelemmel rendelkeznek, hogy kiküszöböljék az interferencia problémáját.

Nagyszerű, igaz? És mit kínálunk még az ügyfeleknek? A legjobb kábelminőség. A Zenwire minden egyes általunk kínált eszköz gyártása során nagy erőfeszítéseket tesz, így biztos lehet benne, hogy az Ön által megvásárolt Zenwire termék mindig a legmagasabb minőségű lesz. Ez a részletekre fordított figyelem biztosítja, hogy a Zenwire termékek nemcsak technikailag kiválóak, hanem esztétikailag is tetszetősek. A Zenwire termékek minden részletükben elegánsak, olyan termékek, amelyekkel kitűnhet a tömegből.

A kínálatban mindenféle alkatrész megtalálható olyan eszközökhöz, mint például számítógépek, táblagépek, laptopok és okostelefonok, amelyek más cégek társaihoz képest is ultrakönnyűek. Miért fontos ez? Először is megkönnyíti az utazást, ha magával kell vinnie a tartozékokat.

A Zenwire.eu meghívja Önt a világába. Üzletünk lehetővé teszi, hogy olyan változtatásokat hajtson végre, amelyek pozitívan befolyásolják a mobil és asztali multimédiás eszközökön való munkavégzés és szórakozás élményét. Tekintse meg a széles kínálatot üzletünkben még ma, és adja le rendelését. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon szakembereinkhez, akik szívesen válaszolnak kérdéseire.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl