a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

AUTÓS TELEFONTARTÓ TÖLTŐ INDUKCIÓ 3 AUTÓS TELEFONTARTÓ TÖLTŐ INDUKCIÓ 3
Beszállító: Zenwire
Ár:

4 465,05 Ft

db.
Többet mutasson

Ha beépített induktív töltővel rendelkező autós tartót keres telefonja számára, akkor nálunk megtalálja a tökéletes terméket.
Vezeték nélküli töltő autónk tartója kompatibilis az összes olyan telefonnal, amely támogatja az induktív töltést, és az Ön igényeihez igazítható. Ezzel az autós telefontartóval soha többé nem fogsz aggódni az akkumulátor élettartama miatt!

Miért érdemes autós tartóba épített induktív töltőt választani?
A beépített indukciós töltővel ellátott autós tartó remek választás azoknak az ügyfeleknek, akik vezetés közben is szeretnék tölteni telefonjukat. A töltés semmilyen módon nem akadályozza például a navigációs funkciók vagy a kihangosított telefonhívások használatát.

A beépített vezeték nélküli töltőpaddal ellátott autós telefontartók segítenek csökkenteni a figyelemelterelést, és biztonságosabb élményt nyújtanak az úton. Az induktív autós töltők az egyik legnépszerűbb termékünk! A beépített induktív töltővel ellátott autós tartó könnyen használható, és biztonságban tartja Önt vezetés közben.

A használatra kész kész készlet, amelyben a vezeték nélküli töltővel ellátott autós tartó található, tartalmaz egy lengyel nyelvű használati útmutatót, egy USB-ről USB-C-re csatlakoztatott tápkábelt, egy kipufogórács-kapcsot, amely lehetővé teszi a termék látótávolságon belüli felszerelését a szellőzőnyílásokra, valamint egy elegáns csomagolást, amely önmagában ajándékcsomagolásként is használható, ha valaki egy ilyen eszközt szeretne ajándékozni.

További előnye a tartónak a telefonon lévő rögzítő rendszere, amely a tartó hátuljának megérintésével aktiválódik. A karok maguktól megfeszülnek anélkül, hogy kézzel kellene beállítani őket, miután a megfelelő ponton megérintette.

Amikor magáról a használatról és az ilyen tartóba szíjazott telefon szögének vagy tájolásának beállításáról van szó, a gyártó megfelelt a kihívásnak, és a beállítási lehetőségek széles skáláját hagyja meg Önnek. A tartó minden síkban dönthető, így tökéletesen az Ön igényeihez igazíthatja!

Tekintse meg most induktív töltéssel rendelkező telefonokhoz való autós bölcső kínálatunkat, és rendelje meg azonnal - garantáljuk elégedettségét és hosszú ideig tartó megbízható működését!

Hasonló kategóriájú termékeket keres? Kínálatunkban töltők, USB-kábelek, adapterek, csatlakozók, átalakítók, hubok, dokkolóállomások és számos más elektronikus eszköz is megtalálható, amelyek megkönnyítik mindennapi tevékenységét. Tekintse meg ajánlatunkat a zenwire.eu oldalon. Az Ön szolgálatára állunk!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl