a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kapsz egy nyomkövetési számot a küldemény nyomon követéséhez.

calendar

Visszatérési idő legfeljebb 14 nap

product-return

Könnyű visszaküldés a raktárba

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

A bolt biztonságos. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Ha SSD-jét szeretné megvédeni a sérülésektől, érdemes megfontolnia, hogy befektessen egy SSD-burkolatba. A burkolatot úgy tervezték, hogy megvédje az SSD-t a portól, az ütésektől, az elektrosztatikus kisüléstől és a szennyeződésektől. Mikor érdemes tokozást vásárolni az SSD-hez? Hogyan működik egy SSD tokozás? Sietünk, hogy megadjuk a válaszokat!

Mi az az SSD tokozás?
Az SSD tok egy olyan tok vagy burkolat, amelyben az SSD-t elhelyezhetjük, hogy megvédjük a sérülésektől. A készülékház műanyagból vagy fémből készül, és a por, áramütés, statikus elektromosság és szennyeződés elleni védelem érdekében zárható ajtóval vagy fedéllel rendelkezik.


Miért akarok SSD tokozást?
Ha SSD-befektetése védelmét szeretné megoldani, érdemes megfontolnia egy ház vásárlását. Egy ház segít megvédeni az SSD-t a sérülésektől és meghosszabbítja az élettartamát. Ezenkívül, ha az SSD-t külső tárolóeszközként kívánja használni, szüksége van egy házra, amely a meghajtót hordozható USB-eszközzé alakítja.
Mit jelent az, hogy egy SDD-hez burkolatra van szükséged?

Ha külső tárolót keres, és USB-t szeretne csatlakozási módként használni, akkor a meghajtót egy hordozható USB-eszközzé kell kombinálnia. Vásárolhat hagyományos SATA-csatlakozóval vagy mSATA-csatlakozóval rendelkező házakat; javasoljuk, hogy az utóbbiakat válassza, mivel ezek gyorsabb átviteli sebességet biztosítanak. ExpressCardd adapterek olyan laptopokhoz is kaphatók, amelyek nem rendelkeznek USB-porttal.


Hogyan működik egy SSD tokozás?
A ház tartalmazza a meghajtót és ellátja energiával; a legtöbb esetben nem kell telepíteni sem illesztőprogramokat, sem szoftvereket. A házhoz általában USB-kábel is tartozik, így könnyen csatlakoztathatja a számítógépéhez. Ha befejezte a használatot, egyszerűen húzza ki az USB-kábelt, és tárolja a készülékházat, amíg újra szüksége van rá.


Mikor érdemes SDD házakat vásárolni?
Ha szeretné megvédeni a befektetését, javasoljuk, hogy minél előbb vásároljon SSD tokozást! Ezek műanyagból és fémből egyaránt kaphatók, SATA vagy mSATA csatlakozóval. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy a laptopja rendelkezik-e USB-porttal, mielőtt megvásárolja a burkolatot.
A Zenwire a piacon kapható legjobb SSD házakat forgalmazza. Minőségük jobb, mint a versenytársaké, és esztétikusak. Tekintse meg ajánlatunkat és rendeljen még ma! Zenwire.eu - a legjobb felszerelések egyablakos boltja!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl