a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Indukciós töltők, vezeték nélküli, gyors telefontöltés.
Indukciós töltő- lehetővé teszi, hogy telefonját vezeték nélkül, gyorsan és kényelmesen töltse, így okostelefonját anélkül töltheti, hogy be kellene dugnia.

Az induktív töltést a kompatibilis készülék vezeték nélküli töltőre helyezésével lehet elindítani. A QI töltő nagyszerű lesz azok számára, akik töltés közben is szeretnék használni készüléküket telefonálásra, e-mailek írására és fogadására vagy szöveges üzenetek küldésére.

Különleges biztonsági funkciók védik a túlmelegedéstől vagy rövidzárlattól. Töltőink elérik a 10W, 15W és 20W töltési sebességet. A vezeték nélküli töltő használata elősegíti az akkumulátor optimális kihasználását. Ennek eredményeként az akkumulátor megőrzi élettartamát. Egy 0,5 méteres kábelt tartalmaz. A telefon induktív töltői gyors töltés (FAST CHARGE) lehetőségét kínálják. Ha kíváncsi, melyik induktív töltő lesz megfelelő. Vezeték nélküli töltőink illeszkednek az Apple, a Samsung, a Xiaomi, valamint a Huawei és sok más QI vezeték nélküli töltéssel rendelkező okostelefonhoz.

Az induktív töltők egyre népszerűbb megoldást alkalmaznak a gyártók. Futurisztikus kialakításuk és egyedülálló technológiájuk olyan kényelmet tesz lehetővé, amelyet egyetlen más töltő sem ért el ezen eszközök egész történetében. A telefont a töltőhöz csatlakoztató kábel hiánya minden bizonnyal nagy előny, ami ezeknek a készülékeknek a fő jellemzője, ami a telefonvásárlók által hajtott. A vezeték nélküli töltés korunk megoldása. Maga az induktív töltő lehetővé teszi, hogy esztétikus maradjon például egy íróasztalon vagy éjjeliszekrényen.

A vezeték nélküli töltők az okostelefon-felhasználók gyakori problémáira is megoldást jelentenek. Összegabalyodott kábelek, kitépett töltőaljzatok, problémák a telefon hagyományos kábeltöltővel való csatlakoztatásával - abban a pillanatban, amikor úgy dönt, hogy induktív töltőt használ, ezek a problémák megszűnnek az Ön számára!

Természetesen érdemes megemlíteni, hogy olyan bevált gyártók töltőit kell választani, amelyek rendelkeznek a megfelelő jóváhagyásokkal. Csak az ilyen töltők lesznek biztonságosak a készülékek számára, de az Ön számára is. A kétes eszközök anyagi károkat, sőt néha testi sérüléseket is okozhatnak. Tekintse meg ajánlatunkat - garantáljuk a legjobb minőségű megoldásokat.

Lásd még a következő kategóriák termékeit: hálózati töltők, autós töltők, hálózati töltők és töltőkábelek.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl