a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

AUTÓTÖLTŐK - TÖLTÉS AZ ÚTON
A töltők jól jönnek családi és üzleti utazásokon is. Elengedhetetlenek, ha a célállomáshoz navigáló készülék lemerül. Az autós töltővel nem kell aggódnia telefonja energiaszintje miatt. A kínálatunkban szereplő modellek személygépkocsikra és tehergépkocsikra egyaránt alkalmasak. Az USB autós töltő rendelkezik a biztonságos használathoz szükséges összes biztonsági funkcióval.

MŰKÖDIK-E A TÖLTŐ A TELEFONOMMAL?
A töltő kiválasztásakor figyeljen a töltési sebességre és a készülékkel való kompatibilitásra. A kínálatunkban szereplő autós töltők a Quick Charge gyorstöltési szabványnak megfelelően vannak felszerelve. Ezenkívül jó ötlet, ha a töltőhöz kábel is tartozik. Az is fontos, hogy az autós töltő kiváló minőségű, a mechanikai sérüléseknek ellenálló anyagokból készüljön. Ha telefonja támogatja az induktív töltést, választhatja a QI töltőket.

Miért érdemes Zenwire autós töltőt választania?
Mindenekelőtt a minőség miatt, amelyet sehol máshol nem talál. A gyorstöltés funkcióval rendelkező Zenwire autós töltők a legnagyobb gondossággal készülnek, és a kényelem teljesen új dimenzióját kínálják. A gyártó sokat tett azért, hogy a töltő elegánsan és rendezetten nézzen ki. Többé nem kell aggódnia, hogy elrontja autója belsejét. A töltőink exkluzív kialakítása biztosítja, hogy a belső tér esztétikája megmaradjon. Ezenkívül a gyártó garanciát kínál Önnek, amely a berendezés működésével kapcsolatos problémák esetén (bár ez aligha fordul elő) lehetővé teszi a berendezés cseréjét egy újjal vagy javítását.

Remek ajándékötlet olyan helyzetben is, amikor valami egyedit, mégis praktikusat szeretne ajándékozni egy Önhöz közel álló személynek.
Tapasztalataink szerint a töltőfunkcióval ellátott autótartók egyre népszerűbb ajándéknak számítanak azon szeretteink számára, akik sok időt töltenek a volán mögött. Egy ilyen megoldás biztonságot nyújt a használat során, és javítja a vezetési kényelmet, ami pozitív hatással van a járművezetőre! A csomagolás, amelyben a töltő található, elegáns, így ezt a terméket nem kell ajándékba csomagolnia.

Hagyja magát lenyűgözni ezeknek a megoldásoknak a minőségétől és vizuális értékétől, valamint funkcionalitásától!
Ne feledd, hogy ajándékot is készíthetsz magadnak, és ezek a töltőtartók tökéletes választásnak bizonyulnak!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl