a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Mi az az USB-C, és miért lett olyan népszerű?


Az USB-C, más néven USB Type-C egy forradalmi megoldás a csatlakozási szabványok világában, amely új korszakot vezetett be az átviteli sebesség, a töltés és a sokoldalúság terén. Kompakt kialakítása és megfordítható csatlakozója nemcsak kényelmesebbé teszi a használatát, hanem sokoldalúbbá is teszi a többi USB szabványhoz képest.

• Fordított csatlakozó: Az USB-C egyik legértékesebb jellemzője, hogy nincs "felső" vagy "alsó" elem. Bármilyen módon behelyezhető, kiküszöbölve a dugasz csatlakoztatása miatti frusztrációt.
• Sebesség: Az USB-C nemcsak gyors adatátviteli sebességet kínál az USB 3.1-nek köszönhetően, hanem támogatja a Thunderbolt 3 technológiát is, amely akár 40 Gbps adatátviteli sebességet tesz lehetővé.
• Sokoldalúság: Az USB-C számos új eszköz szabványává vált, az okostelefonoktól a laptopokig, kamerákig és még egyes játékkonzolokig.


Az USB-C kábelek legfontosabb előnyei


Míg az USB-C több okból is népszerűvé vált, a szabvány legfontosabb előnyei kiemelik a többi csatlakozási megoldás közül.

• Több protokoll támogatása: A megfelelő adapterekkel az USB-C támogatja a HDMI, VGA, DisplayPort és egyéb csatlakozási típusokat.
• Gyors töltés: Az USB-C támogatja az olyan gyorstöltési technológiákat, mint az USB Power Delivery, lehetővé téve az eszközök gyorsabb töltését.
• Többfeladatos munkavégzés: Az adatátvitel és a töltés mellett az USB-C képes egyidejűleg továbbítani a videó- és hangjeleket.
• Jövőbiztos technológia: Mivel sok új eszköz szabványként használja az USB-C-t, ha ebbe a technológiába fektet be, akkor a jövőbe fektet be.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő USB-C kábelt?


Mivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a piacon, érdemes tudni, mire kell figyelni az USB-C kábel kiválasztásakor.

• Tanúsítvány: Keressen olyan tanúsított kábeleket, amelyek megfelelnek a biztonsági és minőségi szabványoknak.
• Átviteli sebesség: Ha maximális sebességre van szüksége, keressen olyan kábeleket, amelyek támogatják az USB 3.1-et vagy a Thunderbolt 3-at.
• Anyag és felépítés: A kiváló minőségű kábelek gyakran tartós anyagokból készülnek, és további funkciókat kínálnak, például megerősítést, ahol a kábel találkozik a csatlakozóval.

Összefoglalva, az USB-C egy olyan technológia, amely forradalmasította eszközeink csatlakoztatásának módját. Sokoldalúsága, gyorsasága és kényelme miatt minden technológiai rajongó és mindenki számára kötelező kellék, aki naprakész szeretne maradni a legújabb technológiai trendekkel. Vásároljon bevált terméket a Zenwire-től, és élvezze a működőképes USB-C kábelt.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl