a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

UJJ ORVOSI SZATURÁTOR A TELÍTETTSÉG MÉRÉSÉRE.
A telítettség mérésére szolgáló orvosi szaturátor, amelyet sokan pulzoximéter vagy pulzoximéter néven is emlegetnek, egy nagyon hasznos eszköz, amellyel a vér oxigéntelítettségi szintjét és a pulzusát mérheti. Különösen hasznos öndiagnosztikai célokra, a fontos életjelek megfigyelésére.

HOL LEHET CE TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ ORVOSI KARBONÁTORT VÁSÁROLNI?
Üzletünkben kiváló minőségű szaturátort talál a vér oxigéntelítettségének és pulzusának mérésére. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan és nem invazív módon mérjen. Ezt a terméket bárki használhatja. Biztosítson ujjtetőt magának, szeretteinek, gyermekeinek és alkalmazottainak, és biztosítsa extra védelmüket és biztonságukat.

VALAMIT AZ ORVOSI TELÍTŐRŐL.
Ez az orvosi szaturátor különösen hasznos azok számára, akik sport- és fitnesztevékenységekben vesznek részt. Működése nagyon egyszerű - egyszerűen nyomja az oximétert az ujjához vagy a fülcimpájához, és azonnal pontos információkat kap a pulzusszámáról és a vér oxigéntelítettségi szintjéről.

Miért érdemes tőlünk pulzoximétert rendelnie?
Ez a készülék öndiagnosztikai célokra használható. Segítségével Ön, szerettei vagy alkalmazottai nyomon követhetik a fontos életfontosságú paramétereket, amelyek mindenki általános egészségi állapotát tükrözik. Számos vélemény szerint ez az egyik legpontosabb és legmegbízhatóbb orvosi eszköz a piacon. Egyedi kialakításának és multifunkcionalitásának köszönhetően továbbá otthon vagy az irodában is használható.

Az oxigéntelítettség mérése ezzel az orvosi eszközzel nagyon pontos, így naponta nyomon követheti vérsejtjeinek állapotát. Csak napi néhány percet kell erre a fantasztikus eszközre szánnia! Ennek az orvosi telítőnek a használata nagyon egyszerű, nem kell sok idő, hogy megtanulja használni! A pulzoximéter megbízható segítője lesz a különböző betegségek elleni küzdelemben.

A PULZOXIMÉTER JELLEMZŐI
Ez a készülék nagy pontossággal rendelkezik, és nagyon kis mérete miatt számos helyen (otthon, irodában, iskolában, kirándulásokon) használható. Elég pontos ahhoz, hogy egyértelmű jelzést adjon arról, hogy romló helyzetben orvosi segítségre van szükség. Az oxigéntelítettség az egyik első paraméter, amely világos képet ad a beteg helyzetéről. Érdemes tehát befektetni egy olyan termékbe, amely megmentheti egészségünket és szeretteink egészségét, sőt néha az életünket is. Ne habozzon - rendeljen még ma!

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl