a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

ETHERNET RJ45 KÁBEL
Ha stabil és gyors internetkapcsolatra van szüksége, akkor az Ethernet-kábel az Öné. RJ45 kábel kiválasztásakor minél nagyobb az átviteli sebesség, annál jobb. A leggyorsabb adatátviteli szabvány a Gigabit Ethernet, akár 1000 Mbps adatátviteli sebességgel. Különböző hosszúságú kábeleket kínálunk, így megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket.

Miért van szükség hálózati kábelre?
A hálózati kábeleket a laptopok, nyomtatók és egyéb irodai eszközök közötti adat- és információátvitelre használják. A stabil kapcsolat akkor is kulcsfontosságú, ha konzolon vagy számítógépen játszunk. Az Ethernet-kábeleket a számítógépek, nyomtatók és egyéb irodai berendezések közötti adat- és információátvitelre használják. A stabil kapcsolat akkor is létfontosságú, ha konzolon vagy számítógépen játszik. A hálózati kábelek többféle hosszúságban kaphatók, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő terméket. A legtöbb népszerű Ethernet-kábeltípust tesztelték a kompatibilitás szempontjából olyan népszerű márkákkal, mint az Apple, a HP és a Dell. Katalógusunkban hálózati kábelek széles választékát találja. RJ45 Ethernet-kábelt a legnépszerűbb hosszúságokban vásárolhat tőlünk. Ha a legnagyobb átviteli sebességű kábelt keresi, akkor jól teszi, ha beruház valamelyik készülékünkbe. Üzletünkben Zenwire kábeleket kínálunk. Ha további információra van szüksége az itt látható termékek bármelyikével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben vagy telefonon.

Miért a Zenwire Ethernet kábel?
Minőség, minőség és még több minőség. Ne feledje, hogy az olcsó kábelek a rossz átviteli paraméterek mellett helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a berendezésében. Néha egy ilyen kábel közvetlenül Önre, mint felhasználóra is veszélyt jelenthet! Ne tegye ki magát veszteségeknek, ne veszélyeztesse az egészségét. Nem érdemes kétes minőségű, olcsóbb helyettesítő anyagokkal kísérletezni. Válassza a bevált megoldásokat, amelyek a Zenwire.eu kábelei. Minőségünket már sok vásárló értékelte, akik szívesen térnek vissza webáruházunkba más felszerelésekért. Mi magunk is évek óta sikeresen használjuk megoldásainkat, és kezeskedünk az általunk szállított termékek minőségéért. Tehát ne aggódjon a minőség miatt - a Zenwire-ben megbízhat! Tekintse meg most az üzlet teljes kínálatát, és adja le rendelését. Ha bármilyen kérdése van, szívesen segítünk Önnek!

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl