a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz
Beszállító: Zenwire
Ár:

97 086,41 Ft

Regular price: 106 793,20 Ft

Lowest price: 106 793,20 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény
  • Új
Projektor Projektor Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2,4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h Projektor Projektor Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2,4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h
Beszállító: Zenwire
Ár:

77 666,99 Ft

Regular price: 82 521,36 Ft

Lowest price: 82 521,36 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény

Vezeték nélküli kivetítés a legmagasabb szinten

A modern technológia folyamatosan fejlődik, egyre fejlettebb megoldásokat kínálva a felhasználóknak. Az egyik ilyen innovatív megoldás a projektorok világában a vezeték nélküli képtovábbítás lehetősége Miracast és Aircast technológiák segítségével . Mit jelent ez számodra?

• Rugalmasság: Függetlenül attól, hogy a képforrás okostelefon, táblagép vagy laptop, vezeték nélkül küldheti a vetítővászonra.
• Nincs szükség felesleges kábelekre: Felejtsd el a padlón átnyúló csúnya vezetékeket. A Miracast és Aircast technológiának köszönhetően szobája esztétikusabb lesz.
• Sebesség és kényelem: Csak néhány másodpercig tart a kapcsolat létrehozása és a kiváló vetítési minőség.

Fejlett technológia a kényelem szolgálatában

A Miracast és Aircast WiFi projektorok nemcsak modernek, de kényelmesek is a mindennapi használatra. Főbb jellemzők, amelyeket biztosan értékelni fog:

• Automatikus csatlakozás: Kapcsolja be a projektort és a forráseszközt, és a Miracast vagy az Aircast automatikusan csatlakozik.
• Kiváló képminőség: A vezeték nélküli adatfolyam nem jelent kompromisszumot a minőségben. Élvezze a sima és éles képeket megszakítások nélkül.
• Univerzális: a Miracast és az Aircast technológiák számos eszközzel kompatibilisek, operációs rendszertől függetlenül.

Esztétika és funkcionalitás

Azzal, hogy kínálatunkból projektort választ, olyan terméket választ, amely ötvözi a fejlett technológiát az esztétikus dizájnnal. Projektoraink előnyei a következők:

• Modern megjelenés: A minimalista dizájnnak köszönhetően a projektor bármilyen belső térben jól mutat.
• Intuitív kezelés: Az egyszerű menü és az áttekinthető kezelőfelület igazán élvezetessé teszi a projektor használatát.
• Technikai támogatás: Cégünk teljes körű támogatást nyújt kérdés vagy műszaki probléma esetén.

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg WiFi Miracast és Aircast projektor kínálatunkat . Garantáljuk, hogy ezek olyan készülékek, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Kínálatunk elsősorban a minőség és a modernség a javából áll.

A Miracast és Aircast technológiával felszerelt projektorok a hagyományos vetítőrendszerek ökológiai alternatíváját is jelentik. Azáltal, hogy nincs szükség kábelekre, és energiahatékonyabbak, ezek az eszközök csökkentik az energiafogyasztást és a környezetterhelést. Ez ideális megoldás azok számára, akik törődnek az ökológiával, és szeretnének hozzájárulni a bolygó védelméhez.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl