a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Kalimba - az afrikai kultúra egy darabja az Ön kezében
A kalimba egy Afrikából származó hangszer. Ez az egyik legkönnyebben megtanulható hangszer, és minden korosztály játszhat rajta. Nálunk van a legjobb kalimba a boltban!

Hogyan működik a kalimba és mi az?
A kalimba úgy működik, hogy egy hanglemezre szerelt fogsor segítségével, amelyet az ujjakkal vagy a hüvelykujjakkal pengetve dallamokat és ritmikus mintákat hoz létre. A fogak "fogsorok" csoportosításban vannak. A kalimba egy csodálatos hangszer, amit megtanulni és játszani lehet, és a hangja elragadó! Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki kalimbánkat még ma!

Milyen típusú kalimbák léteznek?
A kalimbák különböző méretűek, az apró "hüvelykujjas zongorától" a tizennyolc vagy több futamú nagyobb hangszerekig. A kalimba leggyakoribb típusa nyolc hangsorral rendelkezik.

A modern kalimba a lamellafonokból fejlődött ki, amelyek hasított bambuszból vagy fából készült hangszerek, amelyeknél a lamellákhoz (szeletekhez) fémcsíkokat erősítettek, hogy ütéskor xilofonszerű hangot adjanak.

A kalimbák sokféle anyagból készülhetnek, például fából, fémből, bambuszból, műanyagból és elefántcsontból. A billentyűk/fogak száma is változhat, a héttől a tizennyolcig terjedő számban.

A kalimba kiváló hangszer a gyermekek számára is - segít fejleszteni a zenei készségeket, és egyszerű használata miatt nagyszerű első hangszer lesz, amelyen a kisgyermek bármilyen zeneművet eljátszhat.

Miért érdemes tőlünk Kalimbát vásárolni?
A legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk ügyfeleinknek, amelyek hosszú ideig működőképesek maradnak, és élvezhetik funkcionalitásukat. Az üzletünkben vásárolt kalimba, akár személyes használatra, akár ajándékba, hűségesen szolgálja tulajdonosát és gyönyörű hangokat biztosít. Minden egyes termékünket magas minőségű kivitelezés és tartósság jellemzi, ami sokakat meglep! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a megvásárolt termékekkel - biztosak vagyunk benne, hogy azok megfelelnek az Ön igényeinek, és még az Ön nagyon magas elvárásainak is megfelelnek.

Érdemes a Zenwire.eu-tól rendelni egy Kalimbát?
A Kalimba meglepi majd barátait, családját - egzotikus elemet visz minden háztartásba. Egyre népszerűbb a zene iránt érdeklődők körében, megnyugtató hangjaival meghódítja a szíveket. Akárhogy is - a kalimba a tökéletes hangszer arra, hogy a zenét végleg az életedbe vigye. Meghívjuk Önt, hogy nézzen szét a Zenwire.eu oldalon - nálunk mindent megtalál, amire szüksége van.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl