a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Miért érdemes elektrokémiai alkoholszondát választani?

Az elektrokémiai alkoholszondák a legújabb technológiát képviselik a kilélegzett levegő alkoholkoncentrációjának mérése terén. A piacon elérhető többi technológiához képest az elektrokémiai alkoholszondákat a következők jellemzik:

• Nagy mérési pontosság: A rendőrségi alkoholszondákkal megegyező elektrokémiai technológia alkalmazásának köszönhetően az eredmények rendkívül pontosak és megismételhetők.
• Széles mérési tartomány: A készülék 0,00 és 2,00 ‰ ezrelék közötti alkoholkoncentrációt mér, nagy, 0,01‰ felbontással.
• Mérési memória: Az alkoholszonda olyan memóriával van felszerelve, amely lehetővé teszi akár 16 utolsó mérés elmentését.

Innovatív funkciók és kényelmes használat

Az elektrokémiai alkoholszondának egyszerűnek és intuitívnak kell lennie. Készülékeink számos olyan funkcióval vannak felszerelve, amelyek használatukat igazi élvezetté teszik:

• LCD-kijelző: A tiszta, színes, háttérvilágítású kijelző lehetővé teszi az eredmények leolvasását még nehéz fényviszonyok között is.
• Érzékelők, amelyek a mérés pontosságát szabályozzák: A légáramlás-érzékelő, a mérési készenléti érzékelő vagy az optimális teszthőmérséklet-érzékelő csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek garantálják az eredmények pontosságát.
• Intuitív hangjelzés: Tájékoztatja a felhasználót, hogy mennyi ideig kell fújni, és figyelmeztet a biztonságos alkoholmennyiség túllépésére.
• Energiatakarékosság: Az Auto OFF funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol, ha nincs használatban.

Minőség és megbízhatóság – alkoholszondaink legfontosabb előnyei

Mindenki, aki alkoholszonda vásárlása mellett dönt, kíváncsi a minőségére és a tartósságára. Szeretnénk garantálni, hogy termékeink kiválasztásakor elsősorban:

• Megbízhatóság: Minden alkoholszondát kiszállítás előtt kalibrálnak, és a dobozból azonnal használatra készek.
• Tartósság: Minden készülékünk strapabíró ABS műanyagból készül, ami biztosítja azok hosszú élettartamát.
• Minőségi tanúsítványok: Termékeink CE EMC és ROHS tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek igazolják kiváló minőségüket és biztonságos használatukat.


Az elektrokémiai alkoholszondák kiváló eszközt jelentenek mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára, akik meg akarnak bizonyosodni józanságukról. A mérés pontosságának és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően készülékeink minden felhasználó számára kiváló választást jelentenek. Válassz olyan minőséget, amelyben megbízhatsz. Válaszd a bevált gyártó és eladó termékét is, mint például a Zenwire, és ne félj reggel volán mögé ülni.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl