a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

OPTIKUS HORDÓ
A CD/DVD-meghajtó nélküli, ultravékony laptopok korában nagyon hasznosak a laptophoz vagy számítógéphez USB-kábelen keresztül csatlakoztatható külső írók. A meghajtó USB 2.0 vagy USB 3.0 kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. Videók, fényképek rögzítésére és lejátszására, illetve játékok és szoftverek telepítésére szolgálnak. Vásárláskor ellenőrizze az eszköz által kínált olvasási és írási sebességet. A megfelelő meghajtó kiválasztásakor fontos szempont a beolvasott adatok formátuma is, mint például : DVD, CD vagy Blu-Ray.

Miért olyan fontosak az optikai meghajtó paraméterei?
Ha például egy Blu-ray lemezt szeretne lejátszani, de a laptopján nincs telepítve a megfelelő szoftver, egy külső felvevő segítségével gond nélkül megnézheti a tartalmat. Akkor is használhatja ezt az eszközt, ha a számítógép nem rendelkezik optikai meghajtóval, vagy ha DVD/CD lemezekről kell szoftvert telepítenie. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a meghajtó nem egyenlő. Itt az optikai meghajtó műszaki paramétereinek kell dominálniuk a választásnál. Ezek közül a legfontosabb a sebesség. Képzelje el a laptopokba vagy asztali számítógépekbe épített régi meghajtókat. A lemezek kiírása örökkévalóságig tartott, és a jelenlegi élettempó mellett egy ilyen megoldás teljesen kudarcot vallana. Ezért a gyártók az optikai meghajtók felhasználóinak igényeit kielégítve sokkal hatékonyabbá tették az egész folyamatot. Most már néhány pillanat alatt kiírhat egy lemezt. De ne hagyja magát becsapni az üres ígéretekkel - válasszon körültekintően, és olvassa el nagyon figyelmesen, mit kínál a meghajtó.

Külső CD/DVD ROM meghajtók a Zenwire-től
Ez több mint ígéret - Zenwire hardverünk valóban gyorsan működik! De ha még ez sem elég, akkor elégedettségi garanciát vállalunk, és hosszú élettartamot ígérünk egy ilyen meghajtóra, mert bízunk a minőségében. Olyan számítógépes hardverekre specializálódtunk, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a mindennapi számítástechnikai feladatokat. Mi magunk is napi szinten használjuk megoldásainkat, így a kínált hardverek mindegyikét jól ismerjük. Ezért bízunk a Zenwire termékek megbízhatóságában.

Kérdések?
Szívesen válaszolunk rájuk, és segítünk kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb hardvert, amely megkönnyíti az életét. Vegye fel velünk a kapcsolatot az eladásra kínált berendezésekkel kapcsolatos összes információért.

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl