a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Építés és tervezés igényes ügyfelek számára

A katonai és katonai hátizsákok azoknak készültek, akik minden körülmények között megbízhatóságot várnak el felszerelésüktől. Zenwire hátizsákjaink az esztétika és a praktikum tökéletes kombinációja. Mit várhatunk ezektől az egyedi modellektől?

• Nagy kapacitás: 40 literes űrtartalmú hátizsákjainkba minden belefér, amire rövid és hosszú utakhoz kell.
• Átgondolt kialakítás: A négy rekesszel rendelkező hátizsákok tökéletes térrendezést tesznek lehetővé, ami megkönnyíti a kívánt tárgy megtalálását.
• Könnyűség: Kapacitása ellenére mindegyik hátizsákunk kevesebb, mint egy kilogramm. Tökéletes azok számára, akik szeretnének csökkenteni a súlyfelesleget utazás közben.

Ellenállás az időjárási viszonyokkal szemben

Utazáskor, különösen nehéz körülmények között, olyan felszerelésre van szükség, amely minden kihívásnak megfelel. Éppen ezért katonai hátizsákjainkat úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtsanak felszerelései számára.

• IPX1 tanúsítvánnyal rendelkező: A hátizsákok IPX1 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a fröccsenésnek és az enyhe esőnek. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a hátizsák tartalma a legtöbb esetben száraz marad.
• Tartós cipzárok: A robusztus és tartós cipzárok biztosítják, hogy a tárgyak biztonságban maradjanak és védve legyenek a szennyeződésektől.

Multifunkcionalitás a gyakorlatban

A Zenwire katonai hátizsákok nem csak a katonai szerelmesek számára készült termékek. Sokoldalúságuk miatt sokféle helyzetben tökéletesek.

• Tökéletes útitárs: A hátizsák kiváló választás azoknak, akik gyakran utaznak, akár hegyekbe, erdőbe vagy városba. Használható hátizsákként a repülőhöz, így még kényelmesebbé válik az utazás.
• Mindennapi használatra alkalmas: Tartós felépítésüknek és vonzó stílusuknak köszönhetően ezek a hátizsákok tökéletesek mindennapi használatra, iskolába, egyetemre vagy munkába.
• ASG és paintball szerelmeseinek: A katonai hátizsák elengedhetetlen felszerelés a taktikai sportokat űzők számára. A tartósság, a funkcionalitás és a katonai stílus kiemeli a csatatéren.
• Ergonomikus hordozórendszer: Hátizsákjainkat a maximális kényelemre tervezték. Ergonomikus hordozórendszerrel vannak felszerelve, amely egyenletesen osztja el a súlyt a háton és a csípőn, ami minimálisra csökkenti a gerinc terhelését a hosszú távú viselés során.
• Állítható pántok: A hátizsák pántjai egyszerűen az egyéni igényeihez igazíthatók, ami lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést a felhasználó alakjához és preferenciáihoz.

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg Zenwire katonai hátizsák kínálatunkat. Nekik köszönhetően az utazás helyétől és céljától függetlenül mindig készen állsz minden kalandra!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl