a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Kalimba állvány Állvány Keret fa állvány Kalimba állvány Állvány Keret fa állvány
Beszállító: Zenwire
Ár:

2 911,65 Ft

db.
Többet mutasson
TOK Kalimba Zenwire Pouch Hard Case-hez TOK Kalimba Zenwire Pouch Hard Case-hez
Beszállító: Zenwire
Ár:

3 979,61 Ft

db.
Többet mutasson

A kalimba védelme és tárolása

Akár kezdő kalimba-rajongó vagy, akár tapasztalt zenész, tudja, milyen fontos a hangszer megfelelő tárolása és védelme. Ha gondoskodik a kalimba biztonságáról és tartósságáról, hosszú éveken át élvezheti gyönyörű hangját. Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

• Kalimba tok: tökéletes a kalimba otthoni vagy utazás közbeni tárolására. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a puha tokok, amelyek védenek a portól és a kisebb sérülésektől, mind a kemény tokok, amelyek további védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben.
• Kalimba vállfák és állványok: Ezeknek köszönhetően kényelmesen tárolhatja kalimbáját, miközben gyönyörű dekorációs elemként mutatja be.
• Kalimba állványok és táskák: Tökéletes kis kiegészítők vagy magának a kalimbának az esztétikus és praktikus tárolására.

Kiegészítők a kalimba ápolásához és hangolásához

Minden hangszer megfelelő gondozást és karbantartást igényel, hogy hosszú ideig működjön és a legjobb hangzást produkálja. A megfelelő tartozékokkal a kalimba gondozása egyszerűvé és élvezetessé válik.

• Kalimba törlőkendők: Finom szövetek, amelyek hatékonyan távolítják el a port, a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat anélkül, hogy károsítanák a műszer felületét.
• Kalimba kalapácshangoló: Nélkülözhetetlen, ha a kalimba precíz hangolást igényel. Pontos és könnyen használható.
• Kalimba Kalapácsok: Tökéletes hangszer finom hangolására vagy hangosítására.

Kényelmes kalimba játék – kiegészítők, amelyek növelik a kényelmet

Kalimba közben fontos, hogy jól érezd magad, és teljes mértékben a zenének tudd szentelni magad. Tartozékaink még élvezetesebbé teszik zenei élményét.

• Ujjvédők a kalimbához: Kényelmesebbé teszik a játékot, és megvédik ujjaidat az esetleges kopástól és nyomástól.
• Kalimba állványok: Ezeknek köszönhetően a kalimbát megfelelő szögbe állíthatod, ami megkönnyíti a játékot, és jobban hallod a hangokat.

Büszkén mutatjuk be a neves Zenwire cég kalimba kiegészítőinek sorát. Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek megfelelnek ennek az egyedülálló hangszernek minden rajongójának. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a teljes kínálattal, és válasszon olyan kiegészítőket, amelyektől kalimbája hosszú éveken át gyönyörködteti szemét, fülét és kezét.

A kalimba kiegészítők vásárlása mellett üzletünkben megvásárolhatja magát a kalimbát, valamint a legszükségesebb kiegészítőket tartalmazó készletet is. Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg kínálatunk többi részét, és kezdjen el egy csodálatos kalandba ezzel a hangszerrel.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl