a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Hordozható projektorok és mini projektorok

Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz
Beszállító: Zenwire
Ár:

97 086,41 Ft

Regular price: 106 793,20 Ft

Lowest price: 106 793,20 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény
  • Új
Projektor Projektor Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2,4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h Projektor Projektor Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2,4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h
Beszállító: Zenwire
Ár:

77 666,99 Ft

Regular price: 82 521,36 Ft

Lowest price: 82 521,36 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény

Mobilitás kompromisszumok nélkül


A nagy és nehéz vetítőeszközök kora a múlté. A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már technológiailag fejlett, mégis kompakt és könnyű projektorokat élvezhetünk, amelyek akár hátizsákba, akár táskába is elférnek. Mit jelent ez a felhasználó számára?

• Könnyűség és kompaktság: A minivetítők általában néhány kilogrammnál kisebb tömegűek, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük őket.
• Gyors üzembe helyezés: Nincs szükség hardver telepítésére vagy beállítására. Csak helyezze be, kapcsolja be, és élvezze a vetítést.
• Univerzális felhasználás: Tökéletes üzleti prezentációkhoz, szabadtéri filmvetítésekhez vagy utazás közbeni játékhoz a nagy képernyőn.

Speciális funkciók kis csomagban

Ne tévesszen meg a méretük – a mini projektorok kis technológiai csodák, amelyek számos funkciót és szolgáltatást kínálnak, amelyek korábban csak a nagy, álló modellekben voltak elérhetők.

• Kiváló képminőség: A fejlett mátrixoknak és vetítési technológiának köszönhetően a kép éles, világos és tele van színekkel.
• Vezeték nélküli kapcsolat: Sok modell rendelkezik beépített Wi-Fi modullal, amely lehetővé teszi a képek közvetlen továbbítását a mobileszközökről.
• Hosszú élettartamú akkumulátor: Egyes hordozható projektorok beépített elemekkel rendelkeznek, amelyek több órányi működést tesznek lehetővé áramellátás nélkül.

Az esztétika találkozik a funkcionalitással

A hordozható és mini projektorok nem csak jól működnek, de jól is néznek ki. Kialakításuk úgy van átgondolva, hogy ne csak funkcionálisak, hanem esztétikusak is legyenek.


• Modern megjelenés: Letisztult vonalak, minimalista dizájn – az ilyen projektorok minden környezetben felkeltik a figyelmet, és elegánsan néznek ki.
• Intuitív menü és vezérlés: Az egyszerű kezelés garantálja, hogy még a technológiát nem ismerő emberek is könnyedén kezelhetik a készülék alapvető funkcióit.
• Szilárdság és tartósság: Kis méretük ellenére a mini projektorok szilárdan készültek és ellenállnak a mindennapi használatnak.
4. Mini projektor, mint szórakoztató központ

A mini projektorok nem csak a munkához vagy az oktatáshoz szükséges eszközök, hanem kiváló szórakoztató központok is. Ezért érdemes megfontolni ezek használatát ebben az összefüggésben:
Házimozi: A mini projektorok lehetővé teszik, hogy saját mozit készítsen otthon. Nekik köszönhetően a nagy képernyőn élvezheti a filmeket, sorozatokat és kedvenc műsorait anélkül, hogy drága tévékbe kellene fektetnie.
Videojátékok: A videojátékok szerelmesei értékelni fogják a nagy képernyőn való játék lehetőségét. A mini projektorok olyan magával ragadó játékélményt nyújtanak, amelyet nehéz elérni egy kis képernyőn.
Társadalmi találkozók: Ha barátokkal vagy családdal való találkozókat szervez, a mini projektor tökéletes eszközzé válik a fényképek és videók közös bemutatására, egyedi hangulatot teremtve.

Javasoljuk, hogy tekintse meg hordozható és mini projektorok kínálatunkat. Ezek olyan eszközök, amelyek tökéletesek otthonra, munkára és utazásra. Kicsi, könnyű, sokoldalú – ők a vetítés új korszaka!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl