a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Miért válassza a Zenwire m.2 SSD adaptereit?

A digitális korszakban, amikor az adatok az egyik legértékesebb erőforrássá válnak, tárolásuk, védelme és szállítása kulcskérdéssé válik. A neves Zenwire márka által kínált m.2 SATA SSD tokjaink és rekeszeink nemcsak gyors, de biztonságos módot is kínálnak az adatok tárolására és szállítására.

• Eredetiség: Csak eredeti Zenwire termékek értékesítését garantáljuk, ami a termékek megbízhatóságát és tartósságát jelenti.
• Kompatibilitás: Adaptereink szabványos méretű és kapacitású m.2-es meghajtókkal kompatibilisek, ami nagy szabadságot biztosít az igényeinek megfelelő meghajtó kiválasztásában.
• Sokoldalúság: Csatlakoztassa adaptereinket sokféle eszközhöz, és 100%-kal növelje funkcionalitásukat.

SSD m.2 rekesz használatának előnyei

A Zenwire m.2 SATA SSD-rekeszek számos előnnyel rendelkeznek, amelyek kiváló választássá teszik a szakemberek, a technológia szerelmesei és az átlagos felhasználók számára:

• Sebesség és sokoldalúság: A mellékelt USB-C/USB 3.0 és SATA kábelekkel ezek az adapterek páratlan adatátviteli sebességet kínálnak, függetlenül attól, hogy laptophoz, asztali számítógéphez vagy akár okostelefonhoz csatlakoztatja őket.
• Biztonság: Az m.2-es meghajtók ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, így ideális megoldást jelentenek az adatátvitelhez. Sőt, a meghajtó eltávolítása és az alaplap m2-es aljzatához való közvetlen csatlakoztatása garantálja a maximális adatátviteli sebességet.
• Sokoldalúság: Ezek a zsebek különféle eszközökkel működnek – a Macbookoktól kezdve a Windows és Linux számítógépeken át a legújabb USB-C porttal rendelkező okostelefonokig.

Miért a tökéletes választás az m.2 SSD tokok és rekeszek?

Legyen szó profiról, akinek nagy mennyiségű adathoz kell gyorsan hozzáférnie, vagy csak megbízható és tartós megoldást keres privát fájljai tárolására, az m.2 SATA SSD tokok és rekeszek a tökéletes választás.
• Biztonsági mentések: Adaptereinknek köszönhetően könnyen készíthet biztonsági másolatot adatairól, biztosítva azok biztonságát a fő adathordozó meghibásodása esetén.
• Rendszerek közötti kompatibilitás: Függetlenül attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik, m.2 SSD-rekeszeink sokféle eszközzel kompatibilisek, a laptopoktól az asztali számítógépeken át az okostelefonokig.

Üzletünkben a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek minden bizonnyal megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg m.2 SATA SSD tokok és rekeszek kínálatunkat!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl