a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

SMART projektorok Android vagy Linux rendszerrel, amely támogatja a WiFi-t

Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz Projektor WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi 550 ansi Autofókusz telefonhoz
Beszállító: Zenwire
Ár:

97 086,41 Ft

Regular price: 106 793,20 Ft

Lowest price: 106 793,20 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény
MINI PROJEKTOR 360 ANDROID 9.0 WiFi Miracast Aircast FULL HD MOVIE SCREENER telefonra Bluetooth HDMI/USB/USB-C Zenwire H6 360 MINI PROJEKTOR 360 ANDROID 9.0 WiFi Miracast Aircast FULL HD MOVIE SCREENER telefonra Bluetooth HDMI/USB/USB-C Zenwire H6 360
Beszállító: Zenwire
Ár:

38 832,04 Ft

Regular price: 40 773,79 Ft

Lowest price: 40 773,79 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény
Projektor Full HD 4K 24000lm WiFi SMART TV MULTIMEDIA AutoFocus projektor Projektor Full HD 4K 24000lm WiFi SMART TV MULTIMEDIA AutoFocus projektor
Beszállító: Zenwire
Ár:

184 463,11 Ft

Regular price: 194 171,84 Ft

Lowest price: 184 465,05 Ft
db.
Többet mutasson
  • Kedvezmény

Technológia és teljesítmény a legmagasabb szinten

A digitális átalakulás korszakában olyan berendezésekre számítunk, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem technológiailag is fejlettek lesznek. Projektoraink 100%-ban megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Íme néhány fő jellemző, amelyek kiemelik termékeinket:

• Változatos műszaki paraméterek: Kínálatunkban különböző teljesítményszintű projektorok szerepelnek – a 4800 lumen fényerejű, mindennapi otthoni használatra ideális modellektől a 10.000 lumen feletti professzionális készülékekig, amelyek a nehezebb vetítési körülmények között is jól működnek.
• Fejlett operációs rendszerek: Az Android és a Linux közötti választással biztos lehet benne, hogy készüléke zökkenőmentesen és stabilan fog működni.
• WiFi támogatás: A vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozásnak köszönhetően kivetítőink sikeresen leváltják a hagyományos tévéket, lehetővé téve az online tartalom széles skálájának elérését.

Átgondolt megoldások a kényelmes használat érdekében

A kényelem és a kényelem a használat kulcsa az új technológiák minden szerelmese szívéhez. Íme, amit projektoraink kínálnak:

• Autofókusz: A projektor helyzetének megváltoztatása? Nem kell aggódnia a fókuszálás miatt – a készülék ezt automatikusan elvégzi helyetted.
• Vetítési méret: Az akár 200 hüvelykes képátlójú kép kivetítése moziélményt biztosít otthona kényelmében.
• Beépített hangszórók: Ezeknek köszönhetően nem kell további audioberendezésekbe fektetni – kivetítőink tiszta és hangos hangzást biztosítanak a vetítés alatt.

Sokoldalúság és kompatibilitás

SMART projektoraink nemcsak fejlett technológiájúak, hanem sokoldalúan használhatók is. Ajánlanak:

• Népszerű platformok támogatása: Netflix, YouTube, HBO GO és sok más streaming szolgáltatás, amely a távirányítóval elérhető.
• Különféle portok: HDMI, VGA, USB és sok más bemenet, amely lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen eszköz csatlakoztatását.
• Streaming funkció: Problémamentes video- és hangátvitel Miracaston vagy Bluetooth-on keresztül.

Minden tőlünk vásárolt Zenwire projektor fel van szerelve a szükséges tartozékokkal - tápegység, távirányító, kábel és tisztítókendő. Ügyfeleink elégedettsége érdekében részletes használati útmutatót is mellékelünk. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a teljes ajánlattal, és válassza ki azt a projektort, amely minden elvárásnak megfelel. Ajánlatunk a legigényesebb felhasználók igényeire is választ ad.
Mindemellett ügyfeleink igen pozitív véleményével büszkélkedhetünk az általunk kínált kivetítőkkel kapcsolatban. Amit különösen dicsérünk, az az Android vagy Linux operációs rendszert futtató okosvetítőink képminősége , valamint termékeink vezeték nélküli kapcsolata az eszközökkel.

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl