a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Válasszon m.2 PCie és NVME SSD adaptereket a Zenwire-től


A mai digitális világban, ahol az adatok napi munkánk és játékunk kulcsfontosságú elemei, a kulcs a gyors, egyszerű és biztonságos hozzáférés. A neves Zenwire márka által kínált, NVME PCie és SATA támogatással rendelkező m.2 SSD házaink és rekeszeink teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

• Páratlan sebesség: Az NVME és SATA technológiák használatának köszönhetően adaptereink akár 10 GB/s adatátviteli sebességet is kínálnak.
• Színek és funkcionalitás: A Zenwire nemcsak a minőségre törekszik, hanem az esztétikára is. A számos szín- és összeszerelési változatnak köszönhetően termékeink könnyen alkalmazkodnak az egyes felhasználók egyéni preferenciáihoz.

A Zenwire m.2 SATA SSD tokjai és rekeszeinek főbb jellemzői

A Zenwire kínálatában olyan tokok és zsebek találhatók, amelyek a felhasználók különféle igényeit szem előtt tartva készültek:

• Egyszerűség és gyorsaság: Azok számára, akik gyakran cserélnek meghajtót, olyan rekeszeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a meghajtó függőleges behelyezését, szerszámok nélkül.
• Mobilitás és biztonság: kompakt méretüknek és szilárd felépítésüknek köszönhetően tokjaink és zsebeink tökéletesek az adatok biztonságos hordozására.
• Kompatibilitás: Termékeink számos eszközhöz csatlakoznak, a MacBookoktól kezdve a Windows asztali számítógépeken keresztül az okostelefonokig anélkül, hogy további illesztőprogramokat kellene telepíteni.

Miért érdemes beruházni a Zenwire m.2-es SSD-házaiba és foglalataiba?

Az adatok rendkívül értékesek, tárolásuk, szállításuk és hozzáférésük egyszerű és problémamentes legyen. A Zenwire m.2 NVME Pcie és SATA SSD tokjainak és bővítőhelyeinek köszönhetően az adatok használata élvezetté válik.

• Sokoldalúság: Akár bővíteni szeretné játékkonzolja memóriáját, akár nagy fájlokat szeretne átvinni a különböző eszközök között, adaptereink megfelelnek a feladatnak.
• Minőség jó áron: A legjobb minőségű termékeket kínáljuk vonzó áron, ami kiváló befektetést jelent az adatok jövőjébe.

Kínálatunkban m.2-es SSD-tokok és rekeszek széles választéka található, amelyek garantálják a maximális teljesítményt és rugalmasságot az adathasználatban. Az M.2 NVME adapterünk választása biztosítja a termék kényelmét és megbízhatóságát, amit vásárlóink túlnyomóan pozitív véleménye is bizonyít. Ajánlatunk nem csak a szakembereknek szól, hanem a hétköznapi felhasználóknak is, akik értékelik megoldásaink kényelmét és praktikumát.

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és tapasztalja meg a Zenwire termékek minőségét és innovációját!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl