a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Az USB-C–HDMI adapterek technológiai előnyei

A technológiai forradalom korszakában, amikor a készülékek egyre fejlettebbek, egyre inkább előtérbe kerül a kiváló minőségű tartozékok iránti igény, amelyek megkönnyítik ezen eszközök használatának kényelmét. Az USB-C-HDMI adaptereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek ezeknek az igényeknek, és a következőket kínálják:

• A Samsung DEX és a Huawei Easy Projection támogatása számos modellen: Lehetővé teszik, hogy okostelefonját mini-PC-vé alakítsa, így az asztali számítógép teljesítményét kapja. mobil formátumban.
• Normál Plug & Play: Mondjon búcsút a hosszadalmas telepítésnek és a bonyolult illesztőprogramoknak. Adaptereink a készülékhez való csatlakozás után azonnal működnek.
• Kiváló képminőség: Az akár 4K (3840X2160p) felbontás támogatása biztosítja, hogy hihetetlenül éles képeket élvezhessen. Ha a monitor nem támogatja a 4K-t, az adapter automatikusan az elérhető legjobb képminőséghez igazodik.

Dizájn és funkcionalitás - tökéletes kombináció

A jól megtervezett eszközök nemcsak a funkcionalitást, hanem az esztétikát is ötvözik. USB-C-HDMI adaptereinkkel minden részletre odafigyeltünk:

• Kompakt méretek: Sokoldalúság minden helyzetben. Kis méretének és könnyű felépítésének köszönhetően az adapter tökéletes táskában vagy hátizsákban való szállításhoz.
• 100 W-os tápellátás (egyes modelleken): nemcsak a monitorhoz való csatlakozást teszi lehetővé, hanem tápforrásként is szolgál laptopja vagy telefonja számára. Támogatja a gyors töltést és az adatátvitelt egyben.
• Tekintélyes alumínium burkolat: Nem csak további tartósságot biztosít, hanem elegáns megjelenést is biztosít, amely kiemeli bármely munkaállomás professzionális jellegét.

Miért kötelező az USB-C-HDMI adapterünk minden készletben?

A készülék tartozékainak kiválasztásakor nem csak a funkcionalitásukra érdemes figyelni, hanem a kidolgozás minőségére és a műszaki támogatásra is. A következőkkel különböztetjük meg adaptereinket a versenytársaktól:

• Sokoldalúság: Adapterünk tökéletes megoldás, akár otthon, akár munkahelyen, akár utazás közben kívánja használni.
• Nem igényel további tápegységet: A 100 W-os Power Delivery funkciónak köszönhetően (egyes modelleken) egyszerre töltheti fel készülékeit és élvezheti a kiváló minőségű képeket.
• A felhasználók által megerősített minőség: Elégedett vásárlók százai értékelik adaptereink megbízhatóságát és hatékonyságát.

Nálunk látni fogja, hogy lehetséges kombinálni a modern technológiákat a funkcionalitással és a stílussal. Válassza ki azt a minőséget és élményt, amelyet USB-C-HDMI adapterünk nyújt Önnek . Élvezze a technológiát korlátok nélkül!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl