a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Légzésfigyelők - tartsa magát és másokat biztonságban
Az alkoholszonda olyan eszköz, amelyet mindenkinek birtokolnia kellene. Az alkoholszonda segítségével ellenőrizheti, hogy biztonságosan vezethet-e, és megteheti a szükséges óvintézkedéseket. Alkoholszondáink közlekedési vállalatok számára is alkalmasak.

 

Az univerzális alkoholszondás készülék
Ha azt fontolgatja, hogy melyik légzésfigyelőt válassza, mérlegelnie kell, hogy mennyit szeretne rá költeni. Az üzletünkben található termékek közül nagyon jó áron kínáljuk a berendezéseket, és garantáljuk a legmagasabb minőséget. Az alkoholszondás készülék kiválasztásakor ellenőrizze, hogy hány szájjal rendelkezik, mi csak szájjal rendelkező alkoholszondás készülékeket forgalmazunk. A többi vásárló véleményének köszönhetően láthatja, hogyan teljesítenek termékeink a mindennapi használat során. Gondoskodunk arról, hogy a kínálatunkban szereplő alkoholszondák pontos leolvasást biztosítsanak, és megfeleljenek ügyfeleink legmagasabb elvárásainak.

 

ALKOHOLSZONDÁS KÉSZÜLÉK A KÖZLEKEDÉSI VÁLLALATOK SZÁMÁRA
Az alkoholszondával azt is ellenőrizni lehet, hogy a fuvarozó cég vezetője fogyasztott-e alkoholt a munkavégzés előtt. Javasoljuk, hogy havonta egyszer kalibrálja újra ezeket a készülékeket, hogy biztos lehessen abban, hogy pontos eredményeket adnak.

Ha aggódik mindenki biztonsága miatt, és ha biztos akar lenni abban, hogy nem alkoholos befolyásoltság alatt vezet, vásároljon alkoholszondát. Ez egy kis befektetés, amely megnyugtatja Önt.

Ha biztonságról van szó, semmi sem fontosabb, mint tudni, hogy Ön és a körülötte lévők jó kezekben vannak. Ezért hiszünk abban, hogy minden járművezetőnek rendelkeznie kell alkoholszondával. Egy ilyen járművel biztosíthatja, hogy a törvényes határérték alatt vezet, és biztonságban tarthatja magát és másokat az utakon.

A személyes használat mellett az alkoholszondák a közlekedési vállalatok számára is nagyszerűek. Az alkoholszonda használatával a munkáltatók megbizonyosodhatnak arról, hogy járművezetőik nem álltak alkoholos befolyásoltság alatt, mielőtt a volán mögé ültek. Ez egy fontos óvintézkedés, amely segíthet az alkalmazottak és az ügyfelek biztonságában.

Javasoljuk, hogy havonta egyszer kalibrálja újra az alkoholszondát a pontosság biztosítása érdekében. Ezzel a kis befektetéssel biztosíthatja, hogy Ön és a körülötte lévők biztonságban legyenek az utakon. Győződjön meg róla, hogy még ma megvásárolja az alkoholszondát!

A Zenwire márkájú légzésfigyelő készülékkel garantáltan pontos és kiváló minőségű terméket kap. Akár ajándékként, akár személyes használatra, ez az alkoholszondás készülék biztosan elvégzi a feladatát, és sokkal biztonságosabbá teszi az utakon való közlekedést. Rendelje meg még ma és élvezze funkcióit!

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl