a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

Egyetlen töltőkábel
A piacon többféle töltőkábel is kapható. A leggyakoribb típus az USB-mikro USB kábel. Ez a kábel számos különböző típusú mobileszköz, köztük okostelefonok, táblagépek és e-olvasók töltésére használható. Egy másik népszerű típus az egyetlen töltőkábel, a Lightning-csatlakozós kábel, amely egy USB-kábel. Ez minden otthon, irodában és autóban nélkülözhetetlen tartozék. Fájlok átvitelére, de leggyakrabban mobileszközök, például okostelefonok és táblagépek töltésére használják. Az USB-kábelekkel gyorsan átviheti a fájlokat a telefonról a számítógépre. Az is jó ötlet, ha extra USB-kábelekkel rendelkezik, hogy mindig legyen kéznél, és mindig legyen ideje megkeresni egy elveszett kábelt. Vezeték nélküli töltőket kínálunk azon ügyfeleinknek, akik vezeték nélkül szeretnék tölteni telefonjukat.

 

Mire kell figyelnem, amikor kábelt vásárolok a telefonomhoz?
A legfontosabb dolog a megfelelő csatlakozó kiválasztása. USB - Micro USB, USB - Lightning, USB - USB Type C kábeleket kínálunk. Kínálunk olyan kábeleket, amelyek támogatják a Quick Charge gyorstöltési technológiát. Az USB Type C - HDMI , DisplayPort - USB Type C egyéb változatai is elérhetők. Szintén fontos Termékeinket a funkcionalitás, a tartósság és az esztétikus kivitelezés jellemzi. Nagyon népszerűek a fonott USB-kábelek. Ez biztosítja, hogy a kábelek nem gabalyodnak össze, és kényelmesebb a használatuk. Ezenkívül a fonott kábelek ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.

A Zenwire kábelek kiváló minőségű fémek legfinomabb szöveteiből készülnek, amelyek nagy vezetőképességgel és sérülésállósággal rendelkeznek. Ezek biztonságos kábelek, amelyek megvédik eszközeit a túlfeszültségtől, túlfeszültségtől. További előnye a gyors adatátvitel - ez a funkció biztosan tetszeni fog azoknak, akiknek fontos a gyors adatátvitel az eszközök között.

Bármelyik kábelt is választja, garantáljuk, hogy a kiváló minőségű termékek évekig tartanak. Robusztus felépítésük megfelelő védelmet nyújt, és hosszú ideig megőrzi a funkcionalitást. Tekintse meg a Zenwire kínálatát még ma, és könnyítse meg az életét.

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl