a pénztárnál Összesen: 0,00 Ft
  Mo-Fr 10:30-16
box

Szállítás 2-5 munkanapon belül.

car

Kap egy nyomon követési számot, amellyel nyomon követheti a küldeményt.

calendar

Legfeljebb 21 napos visszatérítési jog

product-return

Probléma nélkül visszatér a hazai raktárba.

awards

Hivatalos Zenwire Store

credit-card

Biztonságos és kényelmes fizetés.

star

Vásároljon biztonságosan. Mi gondoskodunk az Ön jogairól.

HDMI kábelek
A HDMI-kábelek a mindennapi használat fontos elemei. Ezek olyan dolgokat befolyásolnak, mint például a vizuális érzékelés, és különbséget tehetnek a készülékkel kapcsolatos jó vagy rossz élmény között.

HDMI KÁBEL - MIRE FIGYELJÜNK VÁSÁRLÁSKOR?
HDMI-kábelekre van szükségünk ahhoz, hogy a videót és a hangot adapterek és hubok segítségével monitorokra, tévékészülékekre és telefonokra továbbíthassuk. Vásárláskor érdemes ellenőrizni, hogy a kábel milyen képátviteli szabványokkal rendelkezik. Az aranyozott végekkel ellátott kábeleket nagy sávszélesség jellemzi, és garantálja az átvitt kép és hang kiváló minőségét. A megfelelő kábel kiválasztásakor az építési minőség is fontos. Érdemes olyan kábeleket választani, amelyek támogatják a 4k és a FULL HD felbontást.

Miért olyan fontos a jó minőségű kábel kiválasztása?
A HDMI-kábel vásárlásakor először a kábel hosszát kell figyelembe venni. Minél hosszabb, annál valószínűbb, hogy jelveszteség vagy interferencia problémák lépnek fel, amelyek képminőségi problémákat okoznak. Nem minden kábel egyforma, és egyesek jelveszteséget és interferenciaproblémákat okoznak.

Végezetül, a HDMI-kábel vásárlásakor nem az ár az egyetlen szempont. Bár nem kell egy vagyont költenie egy csúcskategóriás kábelre, a legolcsóbb kábelek általában nem jelentenek jó megoldást. Mindenekelőtt érdemes megismerkedni az adott kábel műszaki paramétereivel, és ha ezen a területen nincs ismerete - kérdezze meg tanácsadóinkat az egyéni igényeinek megfelelő kábelről. A magasabb kábelár, amelyet magasabb minőség követ, jó és bölcs választás. A legolcsóbb kábelek megvásárlása csalódást okozhat, ezért nem érdemes e tekintetben néhány aranyat megspórolni.

A Zenwire a legjobb minőséget képviseli elfogadható áron.
Ügyfeleink a Zenwire termékeket éppen a termékek ár/minőség aránya miatt értékelik. Termékeink kedvező árai mindenki számára megfizethető megoldást jelentenek. Így nem kell attól tartani, hogy a vonzó árat rosszabb termékminőséggel párosítják. Zenwire.eu üzletünkben kizárólag olyan bevált termékeket kínálunk, amelyeket mi is sikeresen használunk nap mint nap otthonunkban és vállalatunknál. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a vásárlással, és biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja termékeink minden tulajdonságát.

Ha bármilyen kérdése van - kérjük, forduljon tanácsadóink egyikéhez.
Szívesen megosztjuk Önnel az elektronika világának legfrissebb híreit, és segítünk kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő berendezést.

 

magas
A bolt előnézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl